МАГНАЛАБС АЛЕКСА КАПС. Х 30

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
86441
12,49 лв.

Rhamnus frangula (зърнастец) - притежава меко слабително и очистително действие. Стимулира перисталтиката на дебелото черво, без да дразни лигавицата на тънките черва. Подпомага увеличаването на стомашната секреция и тонизирането на мускулатурата на храносмилателните органи. Има очистващо действие. Използва се при лечение на запек, при тежко болни и бременни. Прилага се при чернодробни заболявания, хемороиди и глисти. Има и жлъчегонно действие.

Aloe vera (алое вера) - почиства и детоксикира дебелото черво, съдържа естествени влакна, които подпомагат храносмилането и подобряват перисталтиката на червата при запек.

Cynara scolymus (артишок) - оптимизира работата на храносмилателната система като активизира чревната перисталтика и по този начин помага при запек. Ефективно възбужда секрецията на стомашните жлези, в резултат на което стимулира храносмилането.

Артишокът понижава нивото на холестерола в кръвния серум, поради което се препоръчва за употреба при мастна дегенерация на черния дроб. Мощното детоксикиращо действие на артишока върху черния дроб помага за извличането и отстраняването от организма на вредни отлагания и солите на тежки метали. Стимулира отделянето на жлъчни сокове.

Мentha piperita (мента) - действа успокояващо, жлъчегонно, газогонно и от там регулиращо храносмилателната система. Намиращите се в него етерично масло и горчиви вещества имат и слабителен ефект.

Ginger root (корен от джинджифил) - има противовъзпалително и стимулиращо секрецията на храносмилателни ензими действие, и благоприятства очистването на стомаха и червата от токсини.. Особено добре повлиява интестиналните колики, свързани с образуването на много газове в тънките черва. Зингиберенът и 6-джинджеролът в състава на джинджифила са два от компонентите, които предпазват стомашната и чревната лигавица от увреждане и ускоряват заздравяването й. Това е едно от най-ефективните природни средства срещу гадене и повръщане.

Glicerhiza glabra (сладък корен) - притежава основно противовъзпалителни и успокояващи свойства. Използва се основно в лечението на стомашни язви. Билката е също така е ефективна и при гастрити, киселинии, газове, вирусни херпеси, афти и проблеми с изхождането и запек.
Dandelion root (корен от глухарче) - действа пречистващо на стомашно-чревния тракт и черния дроб, помощно средство за стимулиране обмяната на веществата, засилва функцията на черния дроб, действа благоприятно при стомашни и чревни възпаления и запек. Мощен имуностимулатор.

Sena (майчин лист) – слабително действие като стимулира движенията на дебелото черво и намалява всмукването на течностите в червата. Гликозидите в състава на билката дразнят лигавицата на чревния тракт и активизират перисталтиката, особено в зоната на дебелото черво. Този ефект намира приложение за очистване от глисти и паразити. Оказва също така и ки благоприятно влияние върху пробиотиците и очиствайки токсините и другите продукти, задържани в чревния тракт, сената оказва много позитивен ефект и върху имунната система.

Rhamnus frangula ( кора от зърнастец) – 272 mg, Aloe vera (алое вера) - 81 mg, Cynara scolymus (артишок) – 30 mg, Мentha piperita (мента)– 20 mg, Ginger root (корен от джинджифил) - 20 mg, Glicerhiza glabra (сладък корен) – 10 mg, Dandelion root (корен от глухарче) – 20 mg, Sena (майчин лист) – 30 mg.

Приемайте АЛЕКСА по 1 – 2 каспули дневно, препоръчително вечер, след хранене.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:МАГНАЛАБС АЛЕКСА КАПС. Х 30
Вашият рейтинг