КОЛАГЕН ЕКСПРЕС САШЕТА Х 30 ЗОНАФАРМ

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
95998
28,49 лв.

КОЛАГЕН ЕКСПРЕС САШЕТА Х 30 ЗОНАФАРМ  -  Колаген Експрес на Zona Pharma подхранва костите и ставите в дълбочина, като подобрява комфорта им и подкрепя здравината и еластичността на ставния хрущял. 

Активни съставки:

  • Хидролизиран телешки колаген - основна протеинова молекула, която играе важна роля в структурата и функциите на човешкото тяло. Той се намира в кожата, съединителната тъкан, сухожилията, костите и хрущялите и е отговорен за придаването на здравина и еластичност на тези телесни структури. Когато нещо не е наред с колагена, това нерядко води до различни здравословни състояния и заболявания, тъканите на тялото стават слаби и крехки, отслабват костите и ставите. С напредването на възрастта производствата на собствен колаген от човешкото тяло спада драстично, получава се дефицит и това е една от главните причини хората в пенсионна възраст да страдат от различни костно-ставни заболявания;
  • Витамин С - важен e за синтеза на колаген, като има активна роля в неговото производство в организма и съдейства за свързването на колагеновите влакна. Освен това помага за защита на организма от въздействието на свободните радикали и оксидативния стрес, които могат да увредят колагена и другите протеини в тялото;
  • МСМ (метилсулфонилметан) - органично съединение, което осигурява естествен източник на сяра за организма. Тя е важен градивен елемент, от който зависи не само здравето на костите и ставите, но и работата на имунната система. Има антиоксидантен ефект и повлиява възпаленията;
  • Хиалуронова киселина - естествено вещество, което се намира в ставите, като действа като лубрикант и помага да се намали триенето при движение. Допълнителният ѝ прием при проблеми със ставите може да увеличи плътността на синовиалната (ставната) течност, да образува защитен слой между ставите и да забави по-нататъшното разграждане на хрущяла.

Състав в 1 саше:

Хидролизиран телешки колаген - 2200 mg ● Витамин С (като аскорбинова киселина) - 200 mg ● МСМ (метилсулфонилметан) - 100 mg ● Хиалуронова киселина - 10 mg ● Аромат портокал ● Силициев диоксид ● Фруктоза.

Производителят носи отговорност за точния състав на продукта. Препоръчително е да проверите списъка със съставките върху опаковката поради възможни промени.

По 1 саше дневно, прието преди, по време или след хранене. Съдържанието на сашето се разтваря в минимум 100 мл топла вода, чай или мляко и се консумира веднага.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се приема от малки деца и бременни и кърмещи жени.

Да се съхранява при температури под 25°C, на сухо място, което е недостъпно за деца.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Най-продавани от тази категория
0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:КОЛАГЕН ЕКСПРЕС САШЕТА Х 30 ЗОНАФАРМ
Вашият рейтинг