БОРОЛА КАЛОРЕКС АПЕТИН КАПС. Х 30

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
36097
17,89 лв.

Калорекс Апетин е нов продукт от фамилия Калорекс за потискане на апетита. Активната съставка е пиноленова киселина от ядки на Корейски бор. Той расте в планините на Корея, Япония, Сибир и Манджурия и ядките му имат 40 пъти повече пиноленова киселина, отколкото други борови ядки.

Хормоните играят съществена роля в регулирането на Апетита. Те информират мозъка за чувството на глад. Калорекс Апетин стимулира два пептидни хормона, които потискат глада. Това са – холецисто-кинин [ССК] и глюкагон подобен пептид 1 [GLP1]. Те създават чувство на ситост и предпазват от излишен прием на калории.

Препоръчва се за потискане на апетита и регулиране на телесното тегло. Може да се използва и при нормално тегло за намаляване на апетита.

Необходима е цялостна програма, включваща рационално хранене, физическа активност и потискане на апетита с Калорекс Апетин. Препара­тът може да се комбинира и с други продукти от фамилия Калорекс.

Калорекс Апетин намалява приема на калории по естествен начин и е научно доказано средство за потискане на апетита. Скоро науката открити многоброй­ните механизми, по които Калорекс Апетин действа в организма. Ето какво показват резултатите при сравнително, рандомизирано,
двойно сляпо, крос-овър проучване с продукта. Тридесет минути след приемане на пиноленова киселина, участвалите в проучва­нето съобщават за значително намалено желание за ядене, в сравнение с приемалите зехтин или плацебо.

В рамките до половин или един час, пиноленовата киселина значително е увеличила количеството на хормоните ССК и GPL1 в кръвта. При смилане на храната в червата, тези естествени хормони, потискащи апе­тита, се освобождават, като намаляват желанието за прием на повече храна. ССК се освобождава в кръвта в отговор присъс­твието на мазнини или белтъци в дванадесетопръстника. GPL1 се освобождава в отговор наличието на въглехидратите или ма­знините в долната част на тънкото черво. Чрез повишаване на нивата им Калорекс Апетин създава усещане за ситост и ефек­тивно намалява излишния прием на калории.

Научните проучвания доказаха, че Калорекс Апетин значително повишава ССК и GPL1 и така:

  • потиска желанието за ядене
  • създава чувство на ситост
  • намалява количеството храна при основното хранене
  • намалява допълнителния прием на храна между храненията

Всяка течна капсула Калорекс Апетин съдържа 700 mg стандартизирана пиноленова киселина.

Той може да бъде  приеман преди или между храненията.
Обикновено дозировката варира от 3 до 6 течни капсули (Solucaps) дневно и може да се приема продължително време.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

Най-продавани от тази категория
0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:БОРОЛА КАЛОРЕКС АПЕТИН КАПС. Х 30
Вашият рейтинг