HYDRASTIS CANADENSIS 5CH

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
31167
5,15 лв.

HYDRASTIS CANADENSIS 5CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от растението хидрастис, който се използва за лечение на лигавични инфекции с жълтеникави, вискозни секрети, както и за лечение на гастрит, запек и диспепсия. Хидрастис Канадензис се препоръчва за облекчаване на хронични възпаления - синузит, ринит, блефароконюнктивит, бронхит, ларингит и хроничен  фарингит. С Hydrastis Canadensis се лекува също парене и възпаление на очите с жълтеникав секрет. То се използва и за облекчаване на болката в ухото при загубата на слух или усещане за парене в езика. Лекарството е особено подходящо за лечение на тези заболявания, особено при наличие на жълт, вискозен секрет. Hydrastis Canadensis също е добро средство срещу стомашни разстройства и е най-добрият за първоначално лечение на много заболявания, като запек, диария или хемороиди. То особено се препоръчва за лечение на мързелив стомах и липса на апетит. Препоръчително е в случай на лошо храносмилане, придружено от киселини, а понякога и сърцебиене и загуба на тегло. Хомеопатичното лекарство е особено подходящо за сериозни заболявания на кожата, стомаха, гърдата и черния дроб. В случаите, когато пациентът показва признаци на умора и слабост при рак или предраково състояние Hydrasis Canadensis може да се използва за лечение. Симптомите включват промяна на цвета на кожата, голяма бледност, хипотония, значителна загуба на тегло и състояние на депресия. Като цяло, Hydrastis Canadensis също осигурява ценна помощ за борба с физическа слабост, без тя да е свързана със заболяване. Hydrastis Canadensis се използва също за лечение на мускулна болка, дихателни проблеми, белодробно заболяване, като астма или диспнея. При някои видове заболявания на психическа и психологическа  основа, използването на Hydrastis Canadensis е от полза за пациентите. Това лекарство се използва в случай на голяма депресия, която води пациента към мисли за самоубийство.

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от растението хидрастис, сем. Лютикови. Растението притежава лечебни свойства, дължащи се на изохинолинов алкалоид, който съдържа.  

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. В случай на лигавични инфекции с жълтеникави секрети, се препоръчва в доза 5 гранули Hydrastis Canadensis 5 CH 3 до 4 пъти на ден. В  случай  на  синузит с вискозна секреция, се предпочита Hydrastis Canadensis 9 CH. Препоръчителната доза е 3 гранули да се вземат 3 пъти дневно. По същия начин, за фарингит с жълт  секрет, правилното лечение ще бъде  Hydrastys Canadensis 9 CH 3 гранули 3 пъти на ден. За лечение на запек при бременност или след раждане, препоръчителната доза е 3 гранули от Hydrastis Canadensis 5 CH. Трябва да се вземат 3 пъти дневно. За хроничен запек, още по време на бременност, дозата трябва да бъде променена. Препоръчително е да се вземат 5 гранули от Hydrastis Canadensis 5 CH, само сутрин и вечер. За лечение на състояния на слабост и умора със симптоми като бледа кожа и слаба имунна система,  също и в случай на лабиален и орален херпес, подходящата доза е 5 гранули от Canadensis Hydrastis 4 CH да се вземат 3 пъти дневно.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:HYDRASTIS CANADENSIS 5CH
Вашият рейтинг