HAMAMELIS VIRGINIANA 5CH

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
32982
5,15 лв.

HAMAMELIS VIRGINIANA 5CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от растението хамамелис, който се използва за лечение на венозни заболявания, като венозна травма, венозна конгестия, също така лекува тежки крака. Благодарение на флавоноидите, които съдържа, това лекарство действа като венозен тоник. В действителност, то помага за регулиране на кръвообращението, като укрепва кръвоносните и лимфните съдове. По този начин, Hamamelis Virginiana ефективно лекува разширени вени. Hamamelis Virginiana се препоръчва за лечение на хемороиди. Той действа чрез намаляване на болката, причинена от това заболяване  и  като предотвратява  повторната поява на  хемороидалната атака. Това лекарство е особено подходящо, когато хемороидите са болезнени и са придружени от кървене и симптомите се влошават при топлина и докосване. Хомеопатичното лекарство Hamamelis Virginiana се препоръчва за лечение на болка в окото, свързана с ретинопатия, които се дължат на отлепване на ретината. Използването на това лекарство е особено подходящо при пациенти, които имат  зачервени очи и чувстват дискомфорт, който се   проявява като чувство за пясък в очите. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от растението хамамелис /лешников храст/, семейство Hamamelidaceae. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. За да се регулира циркулацията на кръвта в краката, се препоръчва да се вземат Hamamelis Virginiana 5 CH. За да се спре болката в окото, хомеопатичните лекари препоръчват Hamamelis Virginiana 5 CH, 5 гранули до 3 пъти дневно. Лечението продължава докато червенината изчезне.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:HAMAMELIS VIRGINIANA 5CH
Вашият рейтинг