ГЛИКОЛЕВЕЛ ТАБЛ. 340МГ Х 90 ЗОНАФАРМ

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
35534
31,39 лв.

ГЛИКОЛЕВЕЛ ТАБЛ. 340МГ Х 90 ЗОНАФАРМ

Описание:

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Съдейства за балансиране нивата на кръвна захар;

Подпомага за намаляването на триглицеридите;

Подкрепя нормалното кръвно налягане;

Подпомага функциите на черния дроб;

Благоприятства редуцирането на теглото за сметка на мастната тъкан.

Съставката в основата на Гликолевел – GLUCEVIA™ представлява иновативен растителен екстракт, извлечен от семената на Планински ясен /Fraxinus Excelsior/. Растението е вид Ясен, който расте в районите с умерен климат, Средиземноморието, западна Азия и Мароко.

Различни видове Ясен са използвани в традиционни лекарства в много части на света за лечение на различни заболявания и състояния: от разбиване на камъни в бъбреците, през противовъзпалителното, аналгетично и антипиретично му действие до това, да подобрява инсулиновата чувствителност. Това е дело на френската компания Naturex – лидер в отглеждането и производството на растителни екстракти в световен мащаб.

NATUREX® първа прави клинични проучвания и анализи, относно контрола на кръвната захар, чрез употребата на Планински Ясен (Fraxinus Exselsior) и разработва Глуцевия. Доказателство за ефикасността ѝ се базира на няколко годишния опит в задълбочени изследвания, както и добре установената употреба в Средиземноморските страни. Глуцевия е уникален патентован екстракт, стандартизиран до 10% Nuzhenide и G13.

„Благодарение на тези две съединения се осъществява намаляването на глюкозата в кръвта и се увеличава скоростта на нейната абсорбция в черния дроб и мускулните клетки. По този начин се регулира нивото на глюкоза в кръвта, подобрява се липидния профил в организма, а също така се защитава дългосрочно черния дроб. Включената в Гликолевел съставка подпомага баланса на нивото на глюкозата в кръвта и поддържа нормална и здравословна функция на черния дроб “

Състав:

Състав за 1 таблетка /2 таблетки / 3 таблетки – максимален дневен прием:

Планински ясен – семена (Fraxinus excelsior, extr.)*

340 mg

680 mg

1020 mg

Начин на употреба:

Препоръчителна дневна доза: 3 таблетки дневно, 30 минути преди основните хранения. В случай, че пропуснете приема на „Гликолевел“ преди хранене, спокойно може да приеме по време на хранене или след. „Гликолевел„е подгодящ за продължителна употреба. Препоръчително е да следите и контролирате нивата на кръвната си захар с глюкомер.

Противопоказания:

При съответна алергия. Да не се използва от малки деца, бременни и кърмещи жени. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Важно! Употребата на „Гликолевел“ не води до хипогликемия. „Гликолевел“ може да се приема съвместно с друга терапия.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ГЛИКОЛЕВЕЛ ТАБЛ. 340МГ Х 90 ЗОНАФАРМ
Вашият рейтинг