FRAXINUS AMERICANA 5 CH

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
32535
5,15 лв.

FRAXINUS AMERICANA 5 CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получено от американски ясен, който се използва за лечение на миома на матката, тазово  усещане за тежест и птоза, фибромиоматоза на матката с обилни менорагии и/или хидрорагии. Fraxinus Americana подходящо лекарство при обемиста матка. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от растението американски ясен, сем. Маслинови, което представлява дърво в Северна Америка.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. Дозирането е 3 до 5 пелети три пъти на ден преди ядене. 

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:FRAXINUS AMERICANA 5 CH
Вашият рейтинг