FERRUM PHOSPHORICUM 5 CH

Безплатна доставка за над 50лв.
Тегло
0.500 кг
Код
31152
4,85 лв.

FERRUM PHOSPHORICUM 5 CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от железен фосфат, който се използва за лечение на ринофарингити, отити, ларингити, трахеити, бронхити, епистаксис, както и за лечение на  възпалителни артралгии, остър преходен синовит на тазобедрената става. Ferrum Phosphoricum е подходящ при умерено висока температура /38 -38,5 С/, последователно зачервяване и пребледняване на лицето, къртене от носа по време на треската, ставни болки, незадържане на урина, отит, пневмония, диария, кашлица. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от железен фосфат, съдържащ дву- и тривалентно желязо.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. За лечение на настинки се използва Ferrum Phosphoricum 5 CH по 5 гранули 3 пъти на ден за около 1 седмица в комбинация със същата доза Drosera Rotundifolia 5 CH. Ако пациентът има артрит той трябва да вземе Ferrum Phosphoricum 5 гаранули 3 пъти на ден в продължение на 1 седмица. В случай на треска трябва да се вземе Ferrun Phosphoricum 9 CH по 5 гранули 3 пъти на ден за период от 4 дни. При болка в ушите е препоръчително да се вземе Ferrum Phosphoricum 5 CH сутрин, обед и вечер дакато болката  бъде излекува напълно. Превенция на ушна инфекция се постига с Ferrum Phosphoricum 9 CH в комбинация с Каlium Muriaticum 15 CH. Лечението ще е ефективно ако се започне от октомври и продължи до март. В случай на отит се предписва Ferrum Phosphoricum 9 CH - 5 гранули сутрин, обед и вечер в продължение на 3 дни. Лекарят може да предпише и други лекарства в комбинация за по ефикасно действие срещу симптомите, дискомфорт и шум в ушите.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

 

Speedy

 До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.99 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.99 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:FERRUM PHOSPHORICUM 5 CH
Вашият рейтинг