ЕДЛИКУИД БРЕЙН БУСТЕР

Описание

ЕДЛИКУИД БРЕЙН БУСТЕР / ADLIQUID BRAIN BOOSTER 237ML

Състав на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка

ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка е висококачествен продукт с дългогодишна история. Използва се от медицинските лица успешно, както при възрастни така и при деца и има изключително добри резултати. Благодарение на колоидната, течна форма всички съставки се усвояват 98 % от организма.

Съдържа стандартизирани екстракти от Гинкго Билоба и Гроздови Семки, които имат антиоксидантно и съдоразширяващо действие, необходими са за оросяване на мозъка. Диметиламиноетанол /ДМАЕ/ и хуперцин А/ екстракт от китайски мъх/ подпомагат провеждане на нервните импулси.Фосфолипидите, докохексаеновата Омега3 киселина и витамините от В-комплекс осигуряват на нервната система необходими хранителни вещества и оросяване на мозъка.

ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка поддържа паметта, оросяването на мозъка, концентрацията на вниманието и умствената работоспособност, като оказва благоприятен ефект върху съдовете и предаването на нервните импулси в ЦНС и периферната нервна система.  Допринася за нормалното когнитивно развитие при деца, действа благоприятно при умствена преумора и големи натоварвания и способства за запазването на умствените функции при възрастни хора и при хора с лошо оросяване на мозъка.

Описание на съставките на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка

В продукта са включени стандартизирани екстракти от растения, които традиционно се използват в различни култури за подпомагане функциите на мозъка и нервната система и за доброто оросяване на мозъка:

Гинкго билоба –  най-старото дърво в света. Гинкго Билобата от векове се използва в Китай и се смята, че има значимо въздействие върху организма.  Съвременните научни изследвания потвърждават действието на екстракта от гинкго билоба върху кръвоносните съдове, паметта, вниманието и доброто оросяване на мозъка. Гинкго Билобата влияе върху агрегацията на тромбоцитите и така оказва антитромботично действие, подпомага оросяването на мозъка и допринася за нормалния метаболизъм на мозъчните клетки.

Хуперцин А  –екстракт от китайския мъх хупериция серата. Действа като холинестеразен инхибитор, възпрепятства разграждането на невромедиатора ацетилхолин. Повишава нивото на ацетилхолин в мозъка  и така благоприятно влияе върху предаване на нервните импулси, по този начин подпомагайки паметта  и други когнитивни процеси.

Гроздови Семена –мощен антиоксидант, укрепва съдовете, благоприятно влияе върху кръвообращението и оросяването на мозъка.

Оризово масло– благодарение на биоактивните вещества, които съдържа – гама-оризанол и токотриеноли /витамин Е комплекс/ оризовото масло е един от най-мощните антиоксиданти.

ДМАЕ /диметиламиноетанол/ –природно съединение, което служи като естествен източник  на холин. Като негов прекусор участва в синтеза на невромедиатора ацетилхолин. Съдейства за поддържането на нормалното ниво на триглицеридите, мозъчните функции и нормалното зрение. Оказва ефект върху ЦНС, като подпомага концентрацията, вниманието, паметта и за оросяване на мозъка. Научните доказателства сочат, че ДМАЕ е подходящ при деца с дефицит на вниманието и хиперактивност.

Докозахексаенова киселина – незаменима омега- 3 мастна киселина, съдейства за нормалното кръвно налягане, оросяване на мозъка, поддържане на нормалното ниво на триглицеридите и нормалната функция на сърцето. Съдейства за поддържане на мозъчните функции и нормалното зрение.

Фосфатидилсерин – фосфолипид, който участва в изграждането на обвивките на нервните клетки.

Селен – съдейства за: предпазването на клетките от увреждането на свободните радикали, за нормалната функция на имунната система и на щитовидната жлеза

Вит В1–    съдейства за нормалните психични функции и функциониране на нервната система.

В3/ниацин/-съдейства за нормалното функциониране на нервната система, съдейства за нормалния енергиен метаболизъм.

Вит. В 6 – допринася за нормалното образуване на еритроцитите, за нормалната функция на имунната система и регулиране на действието на хормоните. Оказва благоприятно действие върху нервната система и енергийния метаболизъм.

Вит. В12-съдейства за нормалното образуване на еритроцитите и клетъчно делене,  за нормалната функция на имунната система, енергийния метаболизъм и оказва благоприятен ефект върху нервната система. За оросяване на мозъка.

Фолиева киселина–съдейства за нормалното делене на клетките и намалява умората, допринася за нормалните психични функции.

Предназначение на ADLiquid™Brain Booster – за оросяване на мозъка

–ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка допринася за здравето на мозъчните съдове и за добро оросяване на мозъка

-ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка способства за оросяването на крайниците

-ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка подпомага паметта, вниманието и други умствени функции при възрастни хора, помага за запазване на умствената работоспособност в напреднала възраст и при лошо оросяване на мозъка.

-ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка допринася за  нормалната  концентрация на вниманието при деца, оказва благоприятно въздействие върху развитието на  речевите функции при деца, както и  върху общото развитие на познавателните процеси

-ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка допринася за нормалното функциониране на централната нервна система и умствените функции при голямо натоварване, за нормално оросяване на мозъка, при стрес, в периоди на по-високи изисквания към умствената дейност / изпити, тестове и т.н./. Изключително необходим при активен спорт за оросяване на мозъка.-

-ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка оказва общоукрепващо и силно тонизиращо действие

Начин на приложение на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка

Препоръчителна доза на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка за възрастни е 10 мл. дневно , разпределена в 1 до 2 приема.  При необходимост от бърза концентрация на вниманието и /или големи умствени натоварвания и за оросяване на мозъка –  препоръчителен прием  е 15 мл. дневно в рамките на  3-5 дни и след това по 10 мл.

При деца от 2 до 6  години за подпомагане на паметта, вниманието, говорът  дневната доза е 2х2,5. Приемът трябва да продължи най-малко 3 месеца преди да се прецени ефекта от препарата.

Препоръчителна доза на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка  при деца в училищна възраст с нарушение на вниманието и трудности в обучението – започва се с 2х2,5 мл., като дозата можа да бъде увеличена до 10 мл дневно.

При деца с нарушенията в комуникацията и изразена тревожност препоръчително е да се започне с малка доза – от 2,5 до 5 мл. дневно в зависимост от възрастта в рамките на 2-3 седмици и при добра поносимост да се премине към  5-10 мл. дневно в съчетание с Ментал Комфорт 2 х 5 мл.

За подобряване на мозъчното кръвообращение, за оросяване на мозъка  и поддържане на нормалното ниво на холестерола препоръчана схема е  ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка 5 мл. сутрин, 10 мл. през деня; АнгиОмега – по 5 мл. сутрин и вечер, Детокс -10 мл.вечер.

За кръвоснабдяване и оросяване на мозъка и на крайниците препоръчителна е комбинацията с Реотон Комплекс:  ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка – 10 мл. сутрин, Реотон Комплекс – 10 мл. вечер.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

 

ADLiquid ™Brain Booster  – за оросяване на мозъка не съдържа кофеин и други стимуланти, може да се приема продължително време без прекъсване

Преди употреба шишето се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването на сиропа  или едновременната му употреба с мляко, млечно-кисели продукти и бульони.

Поради натуралния състав на продукта е възможно да има разлики в цвета и консистенцията на различните партиди на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка.

Активни съставки:

в 10 мл.

в 15 мл.

Витамин С /като аскорбинова киселина/

200 mg

300 mg

Витамин Е /като D-алфа-токоферил ацетат/

66,6mg α-TE

100mg α-TE

Масло от листа на Енотера Биенис-вечерна роза, вечерна иглика /Oenothera Biennis/

53,34 mg

80 mg

Гроздово семе /Vitis Vinifera/, екстракт  95%

16,66 mg

25 mg

Розмарин/Rosmarinus Officinallis/, екстракт от листа

16,66 mg

25 mg

Ниацин / като ниацинамид/

13,34mgNE

20mgNE

Диметилглицин

 6,66 mg

10 mg

Рутин

 6,66 mg

10 mg

Кверцетин

 6,66 mg

10 mg

Хеспередин 35% цитрусови биофлавоноиди

 6,66 mg

10 mg

Алфа-Липоева киселина

 6,66 mg

10 mg

Гинкго Билоба /Ginkgo Biloba/, екстракт от листа във фитозоми

 6,66 mg

10 mg

Гъби Рейши /Ganoderma Lucidum/, екстракт 4%трипертени

6,66 mg

10 mg

Бета Каротен

4,66 mg

7 mg

Витамин В6 /като пиридоксин хидрохлорид/

 4 mg

6 mg

Витамин В2 /като рибофлавин/

3,4 mg

5,1 mg

N-ацетил-L-цистеин

3,34 mg

5 mg

NADH /никотинамид аденин динуклеотид/

1,34 mg

2 mg

Цинк /от цинков цитрат/

3,34 mg

5 mg

Витамин А /като палмитат/

1000µgRE

1500µgRE

Селен /от селеновия  аспартат/

 66,66µg

100µg

46,85 лв.

ЕДЛИКУИД БРЕЙН БУСТЕР / ADLIQUID BRAIN BOOSTER 237ML

Състав на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка

ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка е висококачествен продукт с дългогодишна история. Използва се от медицинските лица успешно, както при възрастни така и при деца и има изключително добри резултати. Благодарение на колоидната, течна форма всички съставки се усвояват 98 % от организма.

Съдържа стандартизирани екстракти от Гинкго Билоба и Гроздови Семки, които имат антиоксидантно и съдоразширяващо действие, необходими са за оросяване на мозъка. Диметиламиноетанол /ДМАЕ/ и хуперцин А/ екстракт от китайски мъх/ подпомагат провеждане на нервните импулси.Фосфолипидите, докохексаеновата Омега3 киселина и витамините от В-комплекс осигуряват на нервната система необходими хранителни вещества и оросяване на мозъка.

ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка поддържа паметта, оросяването на мозъка, концентрацията на вниманието и умствената работоспособност, като оказва благоприятен ефект върху съдовете и предаването на нервните импулси в ЦНС и периферната нервна система.  Допринася за нормалното когнитивно развитие при деца, действа благоприятно при умствена преумора и големи натоварвания и способства за запазването на умствените функции при възрастни хора и при хора с лошо оросяване на мозъка.

Описание на съставките на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка

В продукта са включени стандартизирани екстракти от растения, които традиционно се използват в различни култури за подпомагане функциите на мозъка и нервната система и за доброто оросяване на мозъка:

Гинкго билоба –  най-старото дърво в света. Гинкго Билобата от векове се използва в Китай и се смята, че има значимо въздействие върху организма.  Съвременните научни изследвания потвърждават действието на екстракта от гинкго билоба върху кръвоносните съдове, паметта, вниманието и доброто оросяване на мозъка. Гинкго Билобата влияе върху агрегацията на тромбоцитите и така оказва антитромботично действие, подпомага оросяването на мозъка и допринася за нормалния метаболизъм на мозъчните клетки.

Хуперцин А  –екстракт от китайския мъх хупериция серата. Действа като холинестеразен инхибитор, възпрепятства разграждането на невромедиатора ацетилхолин. Повишава нивото на ацетилхолин в мозъка  и така благоприятно влияе върху предаване на нервните импулси, по този начин подпомагайки паметта  и други когнитивни процеси.

Гроздови Семена –мощен антиоксидант, укрепва съдовете, благоприятно влияе върху кръвообращението и оросяването на мозъка.

Оризово масло– благодарение на биоактивните вещества, които съдържа – гама-оризанол и токотриеноли /витамин Е комплекс/ оризовото масло е един от най-мощните антиоксиданти.

ДМАЕ /диметиламиноетанол/ –природно съединение, което служи като естествен източник  на холин. Като негов прекусор участва в синтеза на невромедиатора ацетилхолин. Съдейства за поддържането на нормалното ниво на триглицеридите, мозъчните функции и нормалното зрение. Оказва ефект върху ЦНС, като подпомага концентрацията, вниманието, паметта и за оросяване на мозъка. Научните доказателства сочат, че ДМАЕ е подходящ при деца с дефицит на вниманието и хиперактивност.

Докозахексаенова киселина – незаменима омега- 3 мастна киселина, съдейства за нормалното кръвно налягане, оросяване на мозъка, поддържане на нормалното ниво на триглицеридите и нормалната функция на сърцето. Съдейства за поддържане на мозъчните функции и нормалното зрение.

Фосфатидилсерин – фосфолипид, който участва в изграждането на обвивките на нервните клетки.

Селен – съдейства за: предпазването на клетките от увреждането на свободните радикали, за нормалната функция на имунната система и на щитовидната жлеза

Вит В1–    съдейства за нормалните психични функции и функциониране на нервната система.

В3/ниацин/-съдейства за нормалното функциониране на нервната система, съдейства за нормалния енергиен метаболизъм.

Вит. В 6 – допринася за нормалното образуване на еритроцитите, за нормалната функция на имунната система и регулиране на действието на хормоните. Оказва благоприятно действие върху нервната система и енергийния метаболизъм.

Вит. В12-съдейства за нормалното образуване на еритроцитите и клетъчно делене,  за нормалната функция на имунната система, енергийния метаболизъм и оказва благоприятен ефект върху нервната система. За оросяване на мозъка.

Фолиева киселина–съдейства за нормалното делене на клетките и намалява умората, допринася за нормалните психични функции.

Предназначение на ADLiquid™Brain Booster – за оросяване на мозъка

–ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка допринася за здравето на мозъчните съдове и за добро оросяване на мозъка

-ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка способства за оросяването на крайниците

-ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка подпомага паметта, вниманието и други умствени функции при възрастни хора, помага за запазване на умствената работоспособност в напреднала възраст и при лошо оросяване на мозъка.

-ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка допринася за  нормалната  концентрация на вниманието при деца, оказва благоприятно въздействие върху развитието на  речевите функции при деца, както и  върху общото развитие на познавателните процеси

-ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка допринася за нормалното функциониране на централната нервна система и умствените функции при голямо натоварване, за нормално оросяване на мозъка, при стрес, в периоди на по-високи изисквания към умствената дейност / изпити, тестове и т.н./. Изключително необходим при активен спорт за оросяване на мозъка.-

-ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка оказва общоукрепващо и силно тонизиращо действие

Начин на приложение на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка

Препоръчителна доза на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка за възрастни е 10 мл. дневно , разпределена в 1 до 2 приема.  При необходимост от бърза концентрация на вниманието и /или големи умствени натоварвания и за оросяване на мозъка –  препоръчителен прием  е 15 мл. дневно в рамките на  3-5 дни и след това по 10 мл.

При деца от 2 до 6  години за подпомагане на паметта, вниманието, говорът  дневната доза е 2х2,5. Приемът трябва да продължи най-малко 3 месеца преди да се прецени ефекта от препарата.

Препоръчителна доза на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка  при деца в училищна възраст с нарушение на вниманието и трудности в обучението – започва се с 2х2,5 мл., като дозата можа да бъде увеличена до 10 мл дневно.

При деца с нарушенията в комуникацията и изразена тревожност препоръчително е да се започне с малка доза – от 2,5 до 5 мл. дневно в зависимост от възрастта в рамките на 2-3 седмици и при добра поносимост да се премине към  5-10 мл. дневно в съчетание с Ментал Комфорт 2 х 5 мл.

За подобряване на мозъчното кръвообращение, за оросяване на мозъка  и поддържане на нормалното ниво на холестерола препоръчана схема е  ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка 5 мл. сутрин, 10 мл. през деня; АнгиОмега – по 5 мл. сутрин и вечер, Детокс -10 мл.вечер.

За кръвоснабдяване и оросяване на мозъка и на крайниците препоръчителна е комбинацията с Реотон Комплекс:  ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка – 10 мл. сутрин, Реотон Комплекс – 10 мл. вечер.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

 

ADLiquid ™Brain Booster  – за оросяване на мозъка не съдържа кофеин и други стимуланти, може да се приема продължително време без прекъсване

Преди употреба шишето се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването на сиропа  или едновременната му употреба с мляко, млечно-кисели продукти и бульони.

Поради натуралния състав на продукта е възможно да има разлики в цвета и консистенцията на различните партиди на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка.

Активни съставки:

в 10 мл.

в 15 мл.

Витамин С /като аскорбинова киселина/

200 mg

300 mg

Витамин Е /като D-алфа-токоферил ацетат/

66,6mg α-TE

100mg α-TE

Масло от листа на Енотера Биенис-вечерна роза, вечерна иглика /Oenothera Biennis/

53,34 mg

80 mg

Гроздово семе /Vitis Vinifera/, екстракт  95%

16,66 mg

25 mg

Розмарин/Rosmarinus Officinallis/, екстракт от листа

16,66 mg

25 mg

Ниацин / като ниацинамид/

13,34mgNE

20mgNE

Диметилглицин

 6,66 mg

10 mg

Рутин

 6,66 mg

10 mg

Кверцетин

 6,66 mg

10 mg

Хеспередин 35% цитрусови биофлавоноиди

 6,66 mg

10 mg

Алфа-Липоева киселина

 6,66 mg

10 mg

Гинкго Билоба /Ginkgo Biloba/, екстракт от листа във фитозоми

 6,66 mg

10 mg

Гъби Рейши /Ganoderma Lucidum/, екстракт 4%трипертени

6,66 mg

10 mg

Бета Каротен

4,66 mg

7 mg

Витамин В6 /като пиридоксин хидрохлорид/

 4 mg

6 mg

Витамин В2 /като рибофлавин/

3,4 mg

5,1 mg

N-ацетил-L-цистеин

3,34 mg

5 mg

NADH /никотинамид аденин динуклеотид/

1,34 mg

2 mg

Цинк /от цинков цитрат/

3,34 mg

5 mg

Витамин А /като палмитат/

1000µgRE

1500µgRE

Селен /от селеновия  аспартат/

 66,66µg

100µg

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят отзиви. Моля влезте в профила си или си направете регистрация