ДЖЕЙМИСЪН МЕГА КАЛЦИЙ 650 МГ Х 120

На склад
Код
28502
Описание

Mega Cal™ Калций 650 mg на канадската марка Jamieson е хранителна добавка, произведена от естествени източници, която допринася за поддържане на силни и здрави кости и зъбен емайл. Мега Калций е комплекс от карбонат, цитрат, малеат, фумарат, източници на сукцинат и осигурява най-високата ефикасност на (усвояем) калций в един източник. Като основен минерал в тялото, калцият е може би най-популярен с ролята си при формирането и поддържането на здрави и силни кости и зъбния емайл, а малка част се намира също и в кръвния поток. Калцият в кръвта, има няколко основни дейстивя, които са свързани с транспортирането на хранителни вещества през клетъчните мембрани, производството на хормони и ензими, които участват в храносмилането и обмяната на веществата, както и участието му в комуникацията между нервните клетки. Също така, той спомага за съсирването на кръвта и по-бързото зарастване на рани, има физиологична роля при мускулните контракции, допринася за понижаване на високото кръвно налягане, както и за облекчаване на симптомите при предменструален синдром (ПМС), стомашни киселини и безсъние.

1 таблетка Mega Cal™ Calcium съдържа: елементарен калций 650 mg (Mega Cal™, калций с висока абсорбция е комплекс от карбонат, цитрат, малеат, фумарат, източници на сукцинат).

Съдържа още: малтодекстрин, водоразтворима целулоза, минерално масло, титаниев диоксид, емулгатор: глицерин; модифицирана целулозна смола, триетилцитрат, пречистен магнезиев силикат, полисорбат 80, восък от бразилска палма

Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.1 таблетка Mega Cal™ Calcium съдържа: елементарен калций 650 mg (Mega Cal™, калций с висока абсорбция е комплекс от карбонат, цитрат, малеат, фумарат, източници на сукцинат).

Съдържа още: малтодекстрин, водоразтворима целулоза, минерално масло, титаниев диоксид, емулгатор: глицерин; модифицирана целулозна смола, триетилцитрат, пречистен магнезиев силикат, полисорбат 80, восък от бразилска палма

Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Препоръчителната доза за възрастни е по 2 таблетки на ден. Необходимо е да се приема два часа преди или след приема на лекарства.

Продуктът не съдържа изкуствени аромати, оцветители или консерванти. Спрямо други формули, необходимите количества калций могат да се набавят само с 2 таблетки Mega Cal™ на ден. Предлага се в удобна опаковка от 120 броя таблетки.

20,79 лв.