CAUSTICUM 30CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен на базата на прясно гасена вар и калиев бисулфат, който се използва за лечение на брадавици, екземи, херпес зостер, сълзящи кожни лезии. Causticum също така се използва за лечение на заболявания, които засягат нервната система, като депресии, невралгии, световъртеж, главоболие, епилепсия, парализи и парези, помага за облекчаване на пациенти, страдащи от болки в резултат на увреждане на ставите, ревматоиден артрит, болки в пикочния мехур и позиви за често уриниране. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство, което представлява сложно химично съединение, получено от Самуел Ханеман чрез дестилация на смес от прясно гасена вар и калиев бисулфат.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. В случай на неврологични заболявания се препоръчва 5 гранули Causticum 15 CH  два до четири пъти дневно. При болки в ставите, препоръчваната доза е  5 гранули 9 CH от един до два пъти на ден. В дерматологията за лечение на брадавици трябва да се приемат 5 гранули Causticum 9 CH два пъти на ден, а в случай на сърбеж и екзема - 5 гранули 15 CH три пъти на ден. При пациенти с проблеми в задържането на урината се препоръчва 5 гранули Causticum 15 CH сутрин и вечер. При инконтиненция се използва същото разреждане два до 4 пъти на ден. При поведенчески разстройства, съпроводени с безсъние трябва да се вземе една доза Causticum 30 CH седмично.    

Доставка и плащане

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

Speedy

До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.45 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.45 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

  • При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

  • **Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят отзиви. Моля влезте в профила си или си направете регистрация