Pampers

Pampers

17 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
 1. Pampers ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР ПЕЛЕНИ 1 /2-5 кг/ Х 52 БР
  Промо цена 24,99 лв. Редовна цена 26,29 лв.
 2. Pampers ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР ПЕЛЕНИ 2 /4-8/ Х 46
  Промо цена 24,99 лв. Редовна цена 26,29 лв.
 3. Pampers ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР ГАЩИ 4 /8-14кг/ х 38бр
  Промо цена 37,99 лв. Редовна цена 40,19 лв.
 4. Pampers ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР ПЕЛЕНИ 6 /13+/ 38 бр
  Промо цена 37,99 лв. Редовна цена 41,59 лв.
 5. Pampers ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР ГАЩИ 5 /12-17/ Х 34бр
  Промо цена 37,99 лв. Редовна цена 40,19 лв.
 6. Pampers ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР ГАЩИ 3 /6-11кг/ х 48бр
  Промо цена 37,99 лв. Редовна цена 40,19 лв.
 7. Pampers ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР ПЕЛЕНИ 5 /11-25 кг/ Х 44бр
  Промо цена 37,99 лв. Редовна цена 41,59 лв.
 8. Pampers ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР ГАЩИ 6 /15+ кг/ х 31бр
  Промо цена 37,99 лв. Редовна цена 40,19 лв.
 9. Pampers ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР ПЕЛЕНИ 3 /6-10 кг/ Х 60 бр
  Промо цена 37,99 лв. Редовна цена 41,59 лв.
 10. Pampers ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР ПЕЛЕНИ 4 /9-14 кг/ X 52 бр
  Промо цена 37,99 лв. Редовна цена 41,59 лв.

17 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Марката Pampers беше първата, която направи продукт в помощ на родителите и остава най-добрата по рода си. В началото на своята история компанията започва разработване на пелени, но с течение на времето завладява целия свят с бебешки продукти, подходящи за новородени и по-големи бебета. Онлайн аптека Aptekanove.bg предлага различни видове и размери памперси за деца, както и мокри кърпички Pampers на страхотни цени.

Какви продукти Pampers предлага аптека Нове

Всички продукти на марката са базирани на резултатите от лични проучвания на компанията. Развитието винаги започва с анализ на нуждите на бебетата и техните родители, характеристиките на кожата и отделителната система на бебетата. Всеки компонент е щателно тестван първо в лаборатории, а след това върху групи от доброволци. Създаването на всяка пелена включва производството на: 

 • горен слой – той докосва кожата на бебето. Състои се от полипропилен и полиетилен в тези пропорции, които ще бъдат безопасни за детето и околната среда. В серията Premium Care върху него се нанася специален овлажняващ лосион;
 • абсорбиращ слой от полиестерна тъкан – тази част от памперса моментално абсорбира влагата, за да не влиза в контакт с кожата;
 • разпределителният слой, където течността навлиза след абсорбиране, предлага равномерно разпределение на урината. Слоят се състои от полиакрилни полимери, които абсорбират течности до 30 пъти над собственото си тегло;
 • външен слой, който не пропуска влагата, но позволява на кожата да диша. Всички пелени Pampers имат дизайни върху него от безопасни пигменти;
 • велкро и еластични маншети – тези компоненти са предназначени за удобно и надеждно закрепяне на памперса върху детето. Изработена от гумирана лента. Всички произведени части са залепени с нетоксични лепила.

Преди да бъде пусната в продажба, всяка единица стока на Pampers преминава качествен контрол.

Какви видове продукти предлага Pampers

Линиите пелени Pampers са предназначени за всички етапи на растеж и развитие на бебето. New Baby предлага малки размери за първите месеци от развитието на детето. Active Baby са еднократни гащички и памперси за деца над 3 месеца с дишаща повърхност. 

Premium Care е линия продукти за много чувствителна кожа, която я предпазва от нежелани раздразнение. Under Jumps – гащички с еластични вложки и супер абсорбация за деца, които прохождат, осигурявайки свободни движение.

Успоредно с пелените, екипът за разработка създава линия мокри кърпи. Предназначени са и за различните нужди на бебетата. 

Така New Baby Sensitive са подходящи за новородени и преждевременно родени бебета. Издръжливите кърпички не предизвикват дразнене дори при много чувствителна кожа. А Natural Clean съдържат екстракт от алое за нежно и ефективно почистване.