Bebelan

5 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

5 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Никой не е по-заинтересован за осигуряването на качествени продукти за всеки етап от живота на бебето от неговите родители. Именно затова е създадена и марката Bebelan. Вижте повече за нея!

Какво предлагат от Bebelan

Bebelan е бранд с над 100-годишен опит в грижата за деца. Създаден е от група родители. Приоритетите на компанията са същите като вашите: да осигури най-доброто за малчуганите на оптимални цени. Само че ви изпреварва с една стъпка, като търси висококачествените продукти и суровини сред офертите на производители от целия свят. 

Селектираните първокласни предложения от разнообразни региони са обединени под общата марка Bebelan. Bebelan е синоним на качество, грижа и солидарност между родителите от страната на производителя и от тази на клиента.

Какви продукти на марката предлагаме

  • Адаптирано мляко - Bebelan Lacta е пълноценна млечна формула, създадена за най-малките. Тя идва от една от най-модерните съвременни лаборатории – Hochdorf, Швейцария. За производството на продуктите се използва само висококачествено мляко от екологични швейцарски кравеферми. Формулата е богата на така необходимите за развитието на малкия човек омега-3 и 6 мастни киселини, нуклеотиди, пребиотици, микроелементи и минерали като селен, калций, цинк, желязо и др.В асортимента са включени сухи млечни формули, отговарящи на нуждите на бебоците през различните етапи от развитието им: млека за новородени, преходни млека за бебета на възраст от 6 до 12 месеца, от 1 до 3 години и др.;
  • Храни - можете да разчитате на Bebelan и по време на захранването. Разнообразните храни като кускус, микро паста, безглутенова паста и др. са подходящи за бебенца над 5 месеца. Сварената паста може да се поднесе на малчугана с плодово пюре или с мляко и му осигурява меню, богато на витамини, фибри и микроелементи;

  • Мокри кърпи - поддържането на отлична хигиена е съществена за здравето на нежната бебешка кожа. Влажните кърпички на марката ви позволяват да сте подготвени за непредвидени ситуации по всяко време. Те са разработени специално за най-малките и не само хигиенизират, но и успокояват епидермиса благодарение на съставки като лайка, смрадлика и алое.

Защо да пазарувате от аптеки Нове

Каталогът на аптеки Нове е съставен въз основата на един прост принцип: осигуряване на нашите клиенти на най-добрите продукти от доказано успешни световни и български производители. Можете да разгледате пълния ни асортимент и да поръчате онлайн на Aptekanove.bg. Там ще откриете и актуалните ни атрактивни промоции.