Продукти Philips Avent в онлайн аптека Нове

Avent

32 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
 1. Avent АВЕНТ ШИШЕ ANTI-COLIC 330МЛ С БИБЕРОН СРЕДЕН ПОТОК 3М+ SCY106/01
  Промо цена 17,09 лв. Редовна цена 22,79 лв.
 2. Avent АВЕНТ ШИШЕ ЗА ХРАНЕНЕ ANTI-COLIC 260МЛ С БИБЕРОН 2 ДУПКИ 1М+ SCY103/01
  Промо цена 16,79 лв. Редовна цена 22,39 лв.
 3. Avent АВЕНТ КОМПЛЕКТ НАТУРАЛ РЕСПОНС СТЪКЛО БУТИЛКА Х 120МЛ+2БР БУТИЛКИ Х 240МЛ+ЗАЛЪГАЛКА 0-6М+ SCD878/11
  рейтинг:
  100%
  Промо цена 77,62 лв. Редовна цена 103,49 лв.

32 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Philips Avent е водеща марка в света на продуктите за бебета и малки деца, известна с иновациите и качеството на своите продукти. 

Марката е създадена с цел да подпомага родителите и да осигурява само най-доброто за техните деца.

История и характеристики на марка Philips Avent

Историята на Avent започва през 1984 година. Тогава британският предприемач Едуард Аткин разбира за трудностите, с които се сблъскват родителите при храненето на своите бебета. 

По това време традиционните шишета и биберони не отговарят адекватно на нуждите за които са предназначени – бибероните са неудобни и твърди, а самите шишета са трудни за употреба и почистване.

В отговор на тези предизвикателства, Аткин разработва шише, което разполага с удобно широко гърло и стабилна основа. То е много лесно за пълнене и почистване. Биберонът към бутилката е изработен от силикон без мирис и вкус, като предлага мека, широка форма и допринася за максимално усещане на бебето до естественото кърмене. 

През 2006 година, глобалният технологичен гигант Philips, разпознавайки потенциала и качеството на продуктите на Avent, придобива компанията, като по този начин се ражда бранда Philips Avent. 

Това сливане обединява експертизата на Philips в областта на здравеопазването и иновациите със специализираните знания на Avent за нуждите на бебетата и родителите, като създава едно устойчиво и ползотворно партньорство.

Основни продукти в каталога на Philips Avent

Днес Philips Avent е в челните редици на иновациите в сферата на бебешките продукти, като разработва и произвежда своите изделия въз основа на обширни изследвания и клинични тестове, вдъхновени от природата.

Philips Avent предлага разнообразие от продукти, специално създадени да облекчат ежедневието на всеки родител и да осигурят най-добрата грижа за техните деца. 

В продуктовата гама ще откриете:

 • Бебешки шишета Авент:Шишетата на Avent са разработени така, че да осигуряват лесно хранене и минимален дискомфорт за вашето бебе. Те се произвеждат чрез различни материали, включващи пластмаса и стъклени шишета. Важна особеност е че стъклени шишета Авент са изработени от премиум боросиликатно стъкло, което гарантира тяхната издръжливост и чистота. Специализираните комплекти шишета Авент за новородено предлагат удобно и икономично решение за родителите, осигурявайки всички необходими шишета и биберони за първите месеци от живота на бебето.
 • Бебешки биберони за хранене Авент: Бибероните Avent са разработени, за да поддържат естествения ритъм на хранене на вашето бебе. Те са проектирани да подражават на естественото кърмене, като улесняват бебето да се храни, както от майчината гърда, така и от шишето. Изработени от мек силикон, бибероните имат уникална форма, която помага за намаляване поглъщането на въздух и по този начин предотвратяват коликите.
 • Залъгалки Авент: Залъгалките на Avent са разработени с помощта на експерти в детското развитие, за да поддържат естественото развитие на небцето, зъбите и венците на бебето. Те са изработени от безвредни материали и са налични в различни размери, за да отговарят на различните етапи на растеж на вашето бебе.
 • Чаши Авент: Чашите Avent са разработени за деца, които са готови да преминат от шише към самостоятелно пиене. Те са оборудвани с уникални накрайници, които са лесни за пиене и предотвратяват разливането, което насърчава самостоятелността при хранене и пиене. Чашите са проектирани да бъдат лесни за хващане от малките ръце, подпомагайки развитието на фините моторни умения. Те се предлагат в различни варианти спрямо възрастта на детето, а възможният избор е в периодът от 6 месеца до 24 месеца.
 • Стерилизатори: Стерилизаторите на Avent предоставят бърз и ефективен начин за унищожаване на 99.9% от вредните микроби, осигурявайки чистота и безопасност за бебешките аксесоари. Те са лесни за използване и са съвместими с широк спектър от продукти, включително шишета, биберони, залъгалки и други.
 • Помпи за кърма: Помпите за кърма от Avent са проектирани да улесняват процеса на изцеждане, като предлагат комфорт и ефикасност за майките. Те са налични за избор между ръчни и електрически модели, като са изключително лесни за сглобяване, употреба и почистване. 

Ако се колебаете в своя избор на продукт, фармацевтите на аптеки Нове могат да ви предложат бърза и напълно безплатна консултация онлайн

Продуктови серии в каталога на Philips Avent

Всяка серия от продукти на марката Philips Avent е разработена с любов, грижа и стремеж към подобряване на ежедневието на родителите и техните деца. Те предоставят сигурни решения и вдъхват увереност и спокойствие в процеса на растеж и развитие на вашето бебе.

Най-популярните серии от продукти на Philips Avent описваме по-долу.

Серия Philips Avent Natural

Natural от Philips Avent е серия създадена да имитира усещането от кърмене, улеснявайки комбинирането на кърмене и хранене с шише. Шишетата са снабдени с иновативен биберон, който позволява на бебето да засмуква по естествен начин, а специалната антиколикова система минимизира дискомфорта, като предотвратява поглъщането на въздух. 

Тази серия предлага шишета както от безвреден полипропилен, така и от стъкло, които са подходящи за новородени и деца в различни етапи на развитие.

Серия Philips Avent Anti-colic

Серията Anti-colic е специално проектирана за облекчаване на колики, благодарение на уникалната си вентилационна система AirFree. Тя помага на бебето да пие по-спокойно, като поддържа биберона пълен с мляко, а не с въздух. 

Това ефективно намалява количеството погълнат въздух по време на хранене, който често води до колики и дискомфорт за бебето. Шишета Авент Антиколик са подходящи за употреба от раждането на бебето и предлагат лесен за почистване дизайн.

Защо да изберете продукти с марка Philips Avent от Аптека Нове?

Philips Avent е марка синоним на безопасност и комфорт, които са надежден партньор за много родители по целия свят.

Изберете продукти Philips Avent от онлайн аптека Нове и получавате несравними предимства като конкурентни цени, регулярни отстъпки и наличност на голямо разнообразие от продукти. 

Ние осигуряваме лесен достъп до цялата гама продукти на Avent, подробна информация и отзиви от други родители. Тези предимства допълнително помагат при вземането на информирано решение за най-доброто за вашето семейство.

Често задавани въпроси:

Как да разбера кой размер на залъгалкаPhilips Avent е подходящ за моето дете?

Залъгалки Авент се предлагат в различни размери, подходящи за възрастта на всяко дете. Препоръчително е да избирате размера на залъгалката в съответствие с възрастовата препоръка, посочена на опаковката.

Могат ли продуктите на Philips Avent да се използват за новородени?

Марката предлага продукти, специално разработени за новородени, включително шишета с бавен поток и залъгалки за новородени. Препоръчваме винаги да избирате продуктите в съответствие с възрастта и нуждите на вашето дете.

Как да почиствам и стерилизирам бебешки шишета Philips Avent?

Шишетата могат да бъдат почистени с мек сапун и вода или в миялна машина. За стерилизация, можете да използвате и стерилизатор Авент или да ги кипнете във вода за 5 минути.