AboPharma

AboPharma

Артикули 1-32 от 91

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
  1. НОСКО ИНХАЛАТОР КОМПРЕСОРЕН AIR 100
    • Безплатна доставка

Артикули 1-32 от 91

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Немските продукти AboPharma са широко разпространени в цял свят, благодарение на уникалното си действие и разнообразие. В онлайн аптека Aptekanove.bg предлагаме разнообразие от продукти на достъпни цени, които ще ви помогнат да се погрижите за вашето здраве и имунна система. 

Сред тях можете да откриете витамини и мултивитамини, имуностимулатори, омега мастни киселини, пробиотици и хранителни добавки, подходящи за мъже, жени и деца.

Какви продукти на AboPharma ще откриете в каталога

Ние предлагаме широка гама за деца и възрастни, в зависимост от вашите нужди. За ваше улеснение сме ги разделили в няколко категории:

  1. Грижа за майката и детето – тук можете да откриете хранителни добавки за бременни, както и всичко необходимо за здравето на вашето бебе. Детски минерали, сироп или таблетки за смучене с приятен вкус, пробиотици за поддържане на чревния баланс, сашета за болки в стомаха и газове, както и рибено масло, богато на мастни киселини.
  2. Хранителни добавки – те са препоръчителни за ежедневна употреба, а от AboPharma предлагат голям асортимент за нуждите на всеки, който можете да откриете и при нас. Сред тях можете да откриете имуностимуланти, витамини и минерали, омега мастни киселини, грижа за кожа, коса и нокти, пробиотици и пребиотици, добавки за очи, добро храносмилане, спокойствие и сън, стави и кости, отделителна система, спорт и тонус, отслабване и детокс. Също така предлагаме и добавки за мъже и жени, които ще се погрижат за конкретните нужди на всекиго.
  3. Здраве – AboPharma има страхотни предложения за вас, в случай че страдате от грип и простуда. Освен това предлага и различни средства за болка, кашлица, очи, уши, нос, гърло, дерматологични или храносмилателни проблеми и мъжко здраве. 

Сред асортимента можете да откриете и медицински консумативи и апарати, подходящи за всеки дом.

Защо да изберете продукти на AboPharma

Зад тази марка стоят едни от най-добрите специалисти, които се грижат за вашето тяло и неговото пълноценно функциониране. Те ежедневно подобряват своя асортимент, произвеждайки най-доброто за вас и вашето семейство. За максимална полза можете да комбинирате няколко продукта AboPharma, които да ви помогнат с проблемите, които имате. 

В комбинация те ще поддържат здравето и баланса в организма ви. Марката има доста години опит зад гърба си, през които е спечелила доверието на много клиенти по цял свят, предлагайки качествени продукти за здраве и красота на достъпни цени, които можете да откриете в тази категория.