БОРОЛА ЛИПИБОР КАПС. Х 30

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
35446
16,69 лв.

БОРОЛА ЛИПИБОР КАПС. Х 30

Всяка съставка играе важна роля за регулиране на холестерола и заедно с това те се допълват и имат взаимно усилващ ефект. Lipibor има благоприятно действие върху понижаването на общия холестерол, на LDL (лошия холестерол), на VLDL и триглицеридите, като в същото време повишава HDL (добрия холестерол).
Допълващ се ефект на тройната комбинация (Lipibor)

КОГА ДА ПРИЕМАМЕ ЛИПИБОР?

Lipibor се употребява като помощно средство към промяната на храненето и начина на живот, с цел намаляване повишените нива на холестерола. Понижавайки LDL и повишавайки HDL Lipibor предпазва от развитие на атеросклероза.
Неговият най-силен ефект е повишаването на добрия холестерол  (HDL). Освен това Lipibor понижава тромбоцитната агрегация както при здрави, така и при хора с висок холестерол, което е от полза при пациенти с  ‘claudicatio intermittens’.


СЪСТАВ:

Lipibor е оригинална комбинация от природни съставки, разработена с цел понижаване на холестерола в кръвта. Всяка капсула съдържа висококачествени стандартизирани екстракти на:
Policosanol (Поликозанол) – 10mg
Niacin (Ниацин) – 10mg
Beta-glucan (Бета-глюкан) – 300mg


НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Препоръчителната начална доза е 1 капсула по време на вечеря или  преди лягане, тъй като синтеза на холестерола е повишен през нощта.
Lipibor има положителен ефект върху контрола на холестерола още през първите 6-8 седмици на употреба. Ефектът може да настъпи и до 12 седмици. При необходимост дозата може да се увеличи – до 2 капусли дневно, приемани по 1 по време на обяд и вечеря.
Препоръчваме Lipibor да се приема, ако нивото на холестерола  надвишава 5.17 mmol/l. При нива на холестерола  между 5.17 – 6.20 mmol/l, по 1 капсула Lipibor дневно; ако нивото на холестерола е по-високо от 6.20 mmol/l, по 2 капсули дневно.

Как да постигнем оптимален ефект с Lipibor?

За оптимален контрол на Вашия холестерол, важно е да комбинирате следните три елемента:

диета

физическа дейност

прием на Lipibor

 

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:БОРОЛА ЛИПИБОР КАПС. Х 30
Вашият рейтинг