БИОДЕРМА КОМПЛЕКТ СЕБИУМ КЕРАТО+ ГЕЛ-КРЕМ 30МЛ+ИЗМИВАЩ ГЕЛ АКТИВ 45МЛ

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
98221
36,80 лв.

БИОДЕРМА КОМПЛЕКТ СЕБИУМ КЕРАТО+ ГЕЛ-КРЕМ 30МЛ+ИЗМИВАЩ ГЕЛ АКТИВ 45МЛ

Комплектът Sébium на Bioderma включва 2 страхотни продукта, които ще се погрижат за красотата и здравето на кожата на лицето - интензивен измивен гел Actif и гел-крем против несъвършенства Kerato+.
Интензивният измивен гел е специално разработен за склонна към акне кожа, тъй като действа както върху причините, така и върху последствията от несъвършенствата още от стъпката на почистване. Комбинацията от салицилова и гликолова киселина спомага за отпушване на порите, намаляване на пъпките и изглаждане на структурата на кожата. Цинковият глюконат регулира лъщенето. Каприлил/каприл глюкозид е мека почистваща база, която нежно почиства, докато запазва баланса на кожата. Продуктът гарантира оптимално pH, което спомага за достигане на най-добро съотношение между ефикасност и добра толерантност. D.A.F. патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.
Кожата се променя през пубертета - става по-плътна, лъщяща, появяват се несъвършенства с различна степен на обостреност и понякога остават в зряла възраст. Склонната към акне кожа е хронично възпалително заболяване, дължащото се на хормонален дисбаланс, излишък на себум с ниско качество и разпространение на бактерията C. acnes. Почистването на кожата е ключова стъпка в справянето с това заболяване. Като част от рутината за грижа на кожата на пациенти с мазна и склонна към акне кожа, е необходимо да се предписва подходящ почистващ продукт. Това е първата стъпка на лечението.
Гел-кремът против несъвършенства е формулиран за кожа, склонна към акне. Намалява пъпките и комедоните, редуцира съществуващите белези и предотвратява образуването на нови. Осигурява до 8 часа хидратация на кожата, без да я изсушава. Изключителната комбинация от две кератолитни активни съставки (салицилова киселина и естер на ябълчена киселина), ефикасна за рН на кожата, действа на и под повърхността, отстранявайки пъпките и белезите, като в същото време запазва доброто състояние на кожата. Естерът на ябълчена киселина e активна съставка с двойна функция, която помага за регулиране на излишния себум. Нормализирайки качеството на себума по биологичен начин, патентованият Fluidactiv предотвратява появата на нови петна. Този комплекс се бори срещу сгъстяването на себума, за да предотврати запушването на порите и да сведе до минимум риска от поява на петна.
Предразположената към акне кожа е често срещано кожно оплакване, което се проявява под формата на комедони и бели или червени петна с различна степен на сериозност. В много случаи на умерено акне не са необходими лекарства, но то е достатъчно, за да ви накара да се почувствате неудобно. Някои продукти са ефикасни, но могат да бъдат твърде груби или дразнещи за кожата, докато други са много добре понасяни, но не са много ефикасни. За да бъде правилно и трайно лекувана, предразположената към акне кожа се нуждае от решение, което гарантира висока ефикасност за бързи видими резултати и висока поносимост, с цел избягване на дразнене и възможност за ежедневно ползване.

 

Измивен гел: Aqua/ Water/ Eau, Caprylyl/Capryl Glucoside, Propanediol, Glycerin, Zinc Gluconate, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Coco-Glucoside , Glyceryl Oleate, Cellulose Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Inulin, Xanthan Gum, Mannitol, Sodium Citrate, Xylitol, Cellulose, Fructose, Glucose, Rhamnose, Sodium Metabisulfite, Fructooligosaccharides, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate [Bi2005].
Гел-крем: Aqua/ Water/ Eau, Di-C12-13 Alkyl Malate, Propanediol, Propylheptyl Caprylate , Glycerin, Salicylic Acid, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Arachidyl Alcohol, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Coco-Glucoside, Arachidyl Glucoside, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Chondrus Crispus Extract, Mannitol, Propyl Gallate, Xylitol, Rhamnose, Sodium Metabisulfite, Tocopherol, Fragrance (Parfum).

Производителят носи отговорност за точния състав на продукта. Препоръчително е да проверите списъка със съставките върху опаковката на продукта поради възможни промени

Измивен гел: Може да се използва сутрин и/или вечер до изчезване на несъвършенствата. Разпенете гела с мокри ръце и нанесете, докато нежно масажирате кожата. Изплакнете обилно. Нежно подсушете.
Избягвайте употребата на продукта съвместно с изотретиноин или терапии с високо кератолитично съдържание. За тънка, чувствителна кожа се препоръчва меко почистващо средство като Sébium измивен гел.
Гел-крем: Нанасяйте сутрин и/или вечер върху суха, почистена кожа. Нанасяйте по цялото лице или само върху проблемните зони. Масажирайте нежно, докато не попие. Използвайте при първи признаци за образуване на петна. При излагане на слънце, нанесете подходяща слънцезащита.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина. За външна употреба, избягвайте контакт с очите. Съхранявайте при температура под 25 градуса. Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник

Поръчка "Вземи от аптека" се осъществява САМО с предварително плащане онлайн с банкова карта или по банков път.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          5,99лв
От 1 до 2кг          6,59лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        12,39лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

 

Доставка до BOX NOW автомат

Цената за доставка до автомат на BOX NOW е безплатна за промоционален период, независимо от стойността на поръчката.

Максималният размер на пратка, която се побира в кутия е: 36см х 45см х 60см и максимум 20кг.

В случай, че пратката Ви е по-голяма, ще се свържем с Вас за промяна на доставчика.

При поръчка до BOX NOW автомат можете да платите САМО онлайн на сайта на http://aptekanove.bg с карта или по банков път. 

При поръчка с доставка до автомат на BOX NOW няма опция "Наложен платеж" с плащане в брой. 

 

Доставка с Глово

Доставката с Глово се извъшва САМО през приложението и сайта на Глово. Условията за доставка са описани в раздел "Общи условия" на сайта на Глово и в приложенито на Глово.

 

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:БИОДЕРМА КОМПЛЕКТ СЕБИУМ КЕРАТО+ ГЕЛ-КРЕМ 30МЛ+ИЗМИВАЩ ГЕЛ АКТИВ 45МЛ
Вашият рейтинг