АВЕНТ ШИШЕ ЗА ХРАНЕНЕ НАТУРАЛ РЕСПОНС AIR FREE 260МЛ С БИБЕРОН ПОТОК 3 1М+ НЕУТРАЛЕН ЦВЯТ SCY673/01

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
94074
27,59 лв.

АВЕНТ ШИШЕ ЗА ХРАНЕНЕ НАТУРАЛ РЕСПОНС AIR FREE 260МЛ С БИБЕРОН ПОТОК 3 1М+ НЕУТРАЛЕН ЦВЯТ SCY673/01

Поддържа индивидуалния ритъм на хранене на бебето, както ако е на гърдата. С биберона без протичане Natural Response бебето може да се храни със свое собствено темпо на засмукване – преглъщане – дишане, точно както се храни от гърда, което улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише. Благодарение на AirFree клапата, биберонът остава пълен с мляко, а не с въздух, дори когато държите шишето хоризонтално за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, помага при проблеми като колики, газове и рефлукс. Биберонът без протичане Natural Response има уникален J-образен отвор, който пропуска мляко само когато бебето засуква активно и спира потока на мляко, когато бебчето спре да пие. Това позволява на мъничето да преглъща и да си поема удобно въздух, когато не пие, също както при кърмене. Широкото, меко и гъвкаво зърно е проектирано да имитира формата и усещането на майчината гърда, като помага на бебето да суче и да се храни удобно. Уникалните релефни зони по периферията на биберона, помагат за естественото прилепване към устните на бебето, както към гърдата по време на кърмене. Вграденият в биберона Natural Response вентил против колики заедно с клапата AirFree, предотвратяват навлизането на въздух в корема на бебето по време на хранене, което помага за намаляване на коликите и дискомфорта. Ергономичната форма на шишето позволява лесно хващане и държане във всяка посока и под всеки ъгъл, дори от малките ръчички на бебето. Малко на брой части за бързо и лесно сглобяване. Широкото гърло на шишето прави пълненето и почистването лесно.

Комбинирайте различните части на всички шишета Philips AVENT Natural Response с помпа за кърма Natural Motions, контейнери за съхранение VIA, неразливащи се чаши и създайте свой собствен дизайн, който работи точно за вас, когато имате нужда от него. 0%BPA -  използваните материали са без бисфенол-A.

Шише за хранене Philips AVENT Natural Response с клапа AirFree 260 мл е подходящо за бебета, момичета и момчета на възраст над 1 месец


0%BPA -  използваните материали са без бисфенол-A

 

 

 

 

 

 

Производителят носи отговорност за точния състав на продукта. Препоръчително е да проверите списъка със съставките върху опаковката на продукта поради възможни промени.

Стерилизирайте преди първа употреба.

Моля, прочетете инструкциите за употреба посочени върху опаковката на продукта.

Да се съхранява далеч от пряка слънчева светлина.

ВАЖНО: С Шишетата Philips AVENT Natural Response използвайте само биберони Philips AVENT Natural Response или Philips AVENT Natural.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:АВЕНТ ШИШЕ ЗА ХРАНЕНЕ НАТУРАЛ РЕСПОНС AIR FREE 260МЛ С БИБЕРОН ПОТОК 3 1М+ НЕУТРАЛЕН ЦВЯТ SCY673/01
Вашият рейтинг