АМИГОС ВИТАМИН Б17 КАПС. 100 МГ Х 60

На склад
Код
35249
Описание

АМИГОС ВИТАМИН Б17 КОМПЛЕКС КАПС. 100 МГ Х 60
ОПИСАНИЕ:

Amigos В17 е хранителна добавка с екстракт от кайсиеви ядки, източник на 100% естествен Амигдалин. Амигдалинът, познат още като витамин Б17, е натурална природна съставка, която се съдържа в костилките на много плодове, най-вече кайсии, праскови, сливи, горчиви бадеми и други представители на сем. Rosaceae. Препоръчва се след прилагане на традиционна химио и лъчетерапия. Препоръчителен е за спомагателна употреба в диетата на лица с имунни заболявания. В комплекс с имуномодулатори, витамини и минерали, амигдалин се прилага като част от допълваща грижа за пациенти със заболявания на имунитета. Много от източните народи, свързват доброто здраве и дълголетието си с редовната консумация на кайсиеви ядки.
СЪСТАВ:
 Амигдалин - 100 мг.
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Съществуват различни протоколи на прием на АМИГОС, които са съобразени с общото състояние и целта на адювантния (допълнителен )прием.

При пациенти в ремисия, най-често се прилага 1 капсула дневно в продължение на минимум 3 месеца, два пъти годишно.
При пациенти с онкологично заболяване : 2 пъти дневно по 1 капсула с чаша вода за период от минимум  3 месеца или по препоръка на квалифицирано лице.
За тези, които желаят профилактично да приемат АМИГОС, препоръчителната доза е 1 капсула дневно за период от 2 месеца, два пъти годишно.

 

29,60 лв.