ALUMINA 5CH

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
31095
5,15 лв.

ALUMINA 5CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от алуминиев оксид, стипца, който се прилага при запек, анални фисури, екзема, свързана със суха кожа, синдром на сухото око, непоносимост към контактни лещи. Alumina може да се предпише също така в случай на световъртеж, дезориентацие, умствено объркване или загуба на двигателна координация, нарушение на паметта. Alumina се предписва предимно на хора, които изпитват силна умора и водят заседнал начин на живот. Посъветвайте се с Вашия хомеопат при избора на хомеопатично средство. Самолечението с хомеопатични лекарства не е препоръчително. Не употребявайте продукта след изтичане на срока му за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Не превишавайте препоръчителната доза за прием.

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от Алуминиев оксид. Някои скали, като боксид, които съдържат двуалуминиев триокис  са естествения му източник.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. При запек: 5 гранули АЛУМИНА 5 CH  сутрин и вечер в продължение на 2  месеца. В случай на екзема е целесъобразно да се приложи тримесечен курс на лечение с Аlumina 9 CH - 5  гранули на ден. Ако пациента страда от синдром на сухота в очите се препоръчва Аlumina 9 CH - 5  гранули сутрин и вечер в продължение на 6 месеца.  При анални фисури, съпроводени със запек - 3 х 5 гранули/ден.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ALUMINA 5CH
Вашият рейтинг