ACTAEA SPICATA 5 CH

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
31088
5,15 лв.

ACTAEA SPICATA 5 CH

                Хомеопатичното  лекарство  Actaea spicata лекува различни заболявания, особено в  ревматологията артрит и ревматизъм на  малките  стави.

                Actaea spicata е хомеопатично лекарство, получено  от  екстракт от  цимицифуга.  Зрелите  плодове на това растение са токсични. Потребителят ще се чувства  след това не само възпаление на черния дроб, но също така и ревматизъм в ставите, поради наличието на protoanemonin в растението.  Поради  тези  свойства Actaea spicata се използва в хомеопатията за медицински цели за лечение на заболявания в ревматологията като остеоартрит и ревматоиден артрит. Също така е показана  за лечение на ревматични спазми на малките стави, разположени на китката и ръката. Ставите  на пръстите на краката могат да се възползват от предимствата на Actaea spicata, особено когато  имат зачервяване и възпаление.

                

Основни индикации за Actaea spicata
Actaea spicata се препоръчва в случаи на ревматоиден артрит  с  деформации в китката, глезена и пръстите.

Това  лекарство  също така се използва  ако  тези симптоми са сезонни  или  ако пациентът  чувства изтръпване и частично губи своята сензорна чувствителност в палпацията на  ставите.Actaea spicata също се препоръчва в ревматологията  в допълнение към други симптоми. 

Болката в резултат от ревматични спазми често води   до  моторна парализа, така че  хомеопатичното лекарство,което  трябва да се приеме  веднага е Actaea spicata. Често пациентът се оплаква, не е в състояние да си  движи  краката и смята, че коленете му са пълни с камъчета.

Дозиране;

Ако става  дума  за   артрит на китките и пръстите на ръцете, болките  и спазмите  могат да се успокоят, като се вземе  Actaea spicata 5 CH по 5 гранули три пъти дневно.

Ако пациентът страда от тендинит, той трябва да се лекува с Actaea spicata 5 CH особено ако има  оток и положението се влошава от движение и палпация.

За лечение на  интерфалангеална артралгия,  Actaea spicata се  предписва  с Calophyllum thalictroides,   до 5 гранули  всека  сутрин, обед и вечер преди лягане в продължение на 3 месеца.

Асоциирано  лечение; Apis Mellifica,Bryonia Alba,Calcarea Carbonica Ostrearum,Calcarea Fluorica,Calcarea Phosphorica,Causticum,Medorrhinum,Natum Muriaticum,Radium Bromatum,Sulfur,Sulfur Iodatum,Tuberculinum Residuum.

Производител; LABORATOIRES BOIRON, ФранцияДоставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ACTAEA SPICATA 5 CH
Вашият рейтинг