ACTAEA SPICATA 5 CH

Безплатна доставка за над 50лв.
Тегло
0.500 кг
Код
31088
4,85 лв.

ACTAEA SPICATA 5 CH

                Хомеопатичното  лекарство  Actaea spicata лекува различни заболявания, особено в  ревматологията артрит и ревматизъм на  малките  стави.

                Actaea spicata е хомеопатично лекарство, получено  от  екстракт от  цимицифуга.  Зрелите  плодове на това растение са токсични. Потребителят ще се чувства  след това не само възпаление на черния дроб, но също така и ревматизъм в ставите, поради наличието на protoanemonin в растението.  Поради  тези  свойства Actaea spicata се използва в хомеопатията за медицински цели за лечение на заболявания в ревматологията като остеоартрит и ревматоиден артрит. Също така е показана  за лечение на ревматични спазми на малките стави, разположени на китката и ръката. Ставите  на пръстите на краката могат да се възползват от предимствата на Actaea spicata, особено когато  имат зачервяване и възпаление.

                

Основни индикации за Actaea spicata
Actaea spicata се препоръчва в случаи на ревматоиден артрит  с  деформации в китката, глезена и пръстите.

Това  лекарство  също така се използва  ако  тези симптоми са сезонни  или  ако пациентът  чувства изтръпване и частично губи своята сензорна чувствителност в палпацията на  ставите.Actaea spicata също се препоръчва в ревматологията  в допълнение към други симптоми. 

Болката в резултат от ревматични спазми често води   до  моторна парализа, така че  хомеопатичното лекарство,което  трябва да се приеме  веднага е Actaea spicata. Често пациентът се оплаква, не е в състояние да си  движи  краката и смята, че коленете му са пълни с камъчета.

Дозиране;

Ако става  дума  за   артрит на китките и пръстите на ръцете, болките  и спазмите  могат да се успокоят, като се вземе  Actaea spicata 5 CH по 5 гранули три пъти дневно.

Ако пациентът страда от тендинит, той трябва да се лекува с Actaea spicata 5 CH особено ако има  оток и положението се влошава от движение и палпация.

За лечение на  интерфалангеална артралгия,  Actaea spicata се  предписва  с Calophyllum thalictroides,   до 5 гранули  всека  сутрин, обед и вечер преди лягане в продължение на 3 месеца.

Асоциирано  лечение; Apis Mellifica,Bryonia Alba,Calcarea Carbonica Ostrearum,Calcarea Fluorica,Calcarea Phosphorica,Causticum,Medorrhinum,Natum Muriaticum,Radium Bromatum,Sulfur,Sulfur Iodatum,Tuberculinum Residuum.

Производител; LABORATOIRES BOIRON, ФранцияДоставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

 

Speedy

 До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.99 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.99 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ACTAEA SPICATA 5 CH
Вашият рейтинг