ACTAEA RACEMOSA 15CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от корените на растението Гроздовиден ресник, който се използва при гинекологични нарушения, при предменструален синдром, главоболие по време ма менструация или  менопауза, също така може да намали контракциите по време на бременността и може да се използва при подготовка на раждане, използва се и при мускулни болки и крампи, главоболие, безсъние. Може да помогне в лечението на схванат врат и  възпаление на седалищния нерв и Ахилесовото сухожилие. Аctaea Racemosa се препоръчва в много случаи на травми, както и на болки, причинени от ревматизъм и невралгия. В случай на поведенчески проблеми това лекарство  помага на пациента да има по - добро чувство за реалност и е ефективно срещу клаустофобия и депресия. Използва се и в комбинация с други монопрепарати. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от корените на растението Гроздовиден ресник /Actaea Racemosa или Cimicifuga Racemosa/ от семейсво Ranunculaceae.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. В случай на предменструален синдром  се препоръчва 5 гранули Аctaea Racemosa  15 CH  сутрин и вечер по време на менструация или 5 гранули 9 CH  от 7 - я до 15 - я ден на цикъла в зависимост от това как се проявяват симптомите. Срещу главоболие и мускулни болки се препоръчва  5  гранули  Аctaea Racemosa 9 CH. За регулация на процеса на раждане се предписва 5 гранули Аctaea Racemosa 9 CH и 5 гранули Caulophyllun  thalicroides  9 CH два пъти на ден една седмица преди термина. В този случай може да се даде и седмична доза Gelsemium  sempervirens, четири седмици преди раждането. В случай на ревматични болки се препоръчва Аctaea Racemosa 9 CH - 5 гранули  4 пъти на ден. Дозата може да се увеличи до толкова пъти на ден колкото е необходимо за да се успокои болката. За облекчаване на проблеми с настриението и безсъние трябва да се вземе Аctaea Racemosa  15 CH - 5 гранули преди лягане.

Доставка и плащане

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

Speedy

До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.45 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.45 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

  • При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

  • **Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят отзиви. Моля влезте в профила си или си направете регистрация