ACTAEA RACEMOSA 15CH

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
31089
5,15 лв.

ACTAEA RACEMOSA 15CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от корените на растението Гроздовиден ресник, който се използва при гинекологични нарушения, при предменструален синдром, главоболие по време ма менструация или  менопауза, също така може да намали контракциите по време на бременността и може да се използва при подготовка на раждане, използва се и при мускулни болки и крампи, главоболие, безсъние. Може да помогне в лечението на схванат врат и  възпаление на седалищния нерв и Ахилесовото сухожилие. Аctaea Racemosa се препоръчва в много случаи на травми, както и на болки, причинени от ревматизъм и невралгия. В случай на поведенчески проблеми това лекарство  помага на пациента да има по - добро чувство за реалност и е ефективно срещу клаустофобия и депресия. Използва се и в комбинация с други монопрепарати. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от корените на растението Гроздовиден ресник /Actaea Racemosa или Cimicifuga Racemosa/ от семейсво Ranunculaceae.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. В случай на предменструален синдром  се препоръчва 5 гранули Аctaea Racemosa  15 CH  сутрин и вечер по време на менструация или 5 гранули 9 CH  от 7 - я до 15 - я ден на цикъла в зависимост от това как се проявяват симптомите. Срещу главоболие и мускулни болки се препоръчва  5  гранули  Аctaea Racemosa 9 CH. За регулация на процеса на раждане се предписва 5 гранули Аctaea Racemosa 9 CH и 5 гранули Caulophyllun  thalicroides  9 CH два пъти на ден една седмица преди термина. В този случай може да се даде и седмична доза Gelsemium  sempervirens, четири седмици преди раждането. В случай на ревматични болки се препоръчва Аctaea Racemosa 9 CH - 5 гранули  4 пъти на ден. Дозата може да се увеличи до толкова пъти на ден колкото е необходимо за да се успокои болката. За облекчаване на проблеми с настриението и безсъние трябва да се вземе Аctaea Racemosa  15 CH - 5 гранули преди лягане.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ACTAEA RACEMOSA 15CH
Вашият рейтинг