АБОКА ГОЛАМИР СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО БЕЗ АЛКОХОЛ 30 МЛ

Описание

Golamir 2Act успокоява болката и дразненето благодарение на защитното действие спрямо орофарингеалната лигавица.

13,99 лв.

 

Golamir 2Act , благодарение на растителния молекулен комплекс ActiFilm DOL, действа върху болката, паренето и затрудненото преглъщане, като защитава лигавицата от факторите, отключващи дразненето.  ActiFilm DOL, съставен от танини, смоли, полизахариди и флавоноиди, образува активен филм с бариерен ефект и двойно действие:

  • защитава повърхността на лигавицата;

нормализира лигавицата.
Продуктът е без глутен и с приятен вкус на горски плодове и къпина.

 

Функционални вещества: ActiFilm DOL – растителен комплекс, съставен от: танинова и флавоноидна фракция от камшик, полизахаридна фракция от алое вера, гел от листа и смолиста фракция от смирна.
Съдържа още: растителен глицерин, вода, ябълков сок, лимонов сок, натурални аромати на горски плодове и къпина и ксантанова гума.

Препоръчва се прилагане в орофарингеалната кухина:

  • по 4 впръсквания до 4 пъти дневно при деца (от 1 до 6 години);
  • по 4 впръсквания до 8 пъти дневно при възрастни и деца (над 6 години).
    При по-малките деца продуктът може да се впръска от вътрешната страна на бузите, така че да се улесни постепенното му приемане.
    Разклатете флакона преди употреба. Кутията съдържа накрайник в запечатана опаковка. При първата употреба отстранете алуминиевата капачка на флакона и поставете накрайника.

Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки. Да се съхранява при стайна температура, далеч от източници на топлина и на защитено от светлина място. Да се държи на места, недостъпни за деца.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят отзиви. Моля влезте в профила си или си направете регистрация