Лекарства без рецепта

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Здравето е най-важното нещо за човека. Всичко друго губи смисъл, ако не се грижим правилно за него. Особено в студените месеци, когато гриповете и вирусите ни атакуват всеки ден, трябва да обръщаме голямо внимание на защитата от тях. Aptekanove.bg предлага продукти за здравето на цялото семесйтво, които ще се погрижат за вашите нужди. 

Какви типове продукти за здраве ще откриете в категорията?

Разгледайте категорията продукти за здраве и изберете най-добрата ежедневна грижа или лекарства за определени случаи.

  • Био продукти – био храни, етерични масла, тинктури, билки и билкови чайове, еликсири бах и био козметика;
  • Грип и простуда – лекарства без рецепта, хапчета, прахчета, сиропи за кашлица, мощни охлаждащи гелове или масажни мехлеми за ставни и мускулни болки, травми и рани, концентрираните сашета за главоболие, зъбобол и др, сиропи и таблетки, предназначени за кашлица и болно гърло, за деца и възрастни, капки или спрейове за очи, уши, нос, свещи против температура;
  • Алергии и дерматологични проблеми  – противоалергичните таблетки, успокояващи гелове или спрейове, болкоуспокояващите кремове, подходящи и за чувствителна кожа, кожни раздразнения, гъбички, акне, белези, афти и херпеси;
  • Сърдечно-съдови, венозни и храносмилателни проблеми – медикаменти против гадене и повръщане, диария, запек, киселини, нарушено храносмилане, чернодробни и жлъчни проблеми;
  • Хомеопатия – комбинирани продукти, монопрепарати, шуслерови соли и мехлеми;
  • Апарати за кръвно и кръвна захар, термометри, инхалатори, дифузери и др.

В онлайн аптеката Aptekanove.bg можете да откриете всякакви артикули за здравето, които да ви помогнат да преборите грип и настинка или да поддържате имунитета си.

Кога да се консултирате с лекар?

Ако не се чувствате добре и изпитвате дискомфорт като болки в гърлото, главата, ставите или втрисане и запушен нос, най-добре е, първо, да чуете мнение на специалист, преди да започнете самолечение. Той професионално ще ви посъветва какви лекарства да приемате. Колкото по-рано започнете своето лечение, толкова по-бързо ще се справите със симптомите.

Необходимо ли ви е лекарско предписание, за да поръчате?

Лекарствата, които се предлагат без рецепта, могат да се вземат директно от сайта, без да се налага предписание от лекар. Когато става дума за силни лекарства, като антибиотици, успокоителни и други, тогава е невъзможно да се вземат без него. За продуктите за здраве, предназначени за ежедневна употреба или при грип и настинка, не е необходима рецепта и можете да ги поръчате директно от сайта.

Защо да се доверите на Аптека Нове?

Ако искате да се възползвате от висококачествени продукти за здравето на достъпни цени, то Aptekanove.bg е правилното място за вас. В каталога ще намерите разнообразни артикули, подходяща за всяка възраст и необходимост.