СУОНСЪН БЯЛ ТРЪН КАПС 500МГ Х 100
Как действа продуктът и какви са ползите от приема му?
Силимаринът е основната активна съставка в белия трън. Силимаринът е едновременно противовъзпалително и антиоксидантно средство. То благоприятства възстановяването на черния дроб и го предпазва от увреждания. Научните проучвания доказват пряка връзка между приема на бял трън и намаления риск от чернодробни увреждания. Белият трън регенерира клетките на черния дроб, защитава неговото здраве и насърчава детоксикацията, като помага за изчистването на токсините от чернодробните клетки.
Освен това тази билка подобрява състоянието на страдащите от диабет тип 2, тъй като намалява нивата на кръвната захар и регулира нивата на холестерола. С това свое свойство, белият трън редуцира и риска от сърдечно-съдови заболявания и предпазва мозъка от измененията, които могат да настъпят с възрастта. Особено благоприятно е действието при хората с Алцхаймер. Това свойство се дължи на противовъзпалителното и антиоксидантното действие на белия трън, което освен всички изброени ползи, подобрява и външния вид на кожата. И това не е всичко. Научни изследвания доказват също връзката между приема на бял трън и намаляването на костната загуба при жените в менопауза, с което тази билка се нарежда заслужено сред натуралните средства за насърчаване на здравето на костите.
Кога е подходящо да приемаме този продукт?
Този продукт може да се приема за защита на здравето на черния дроб, а също така за предотвратяване и предпазване от някои от следните симптоми:
• Алкохолно чернодробно заболяване
• Безалкохолно мастно чернодробно заболяване
• Хепатит
• Цироза
• Небалансирани нива на кръвната захар
• Високи нива на холестерола
• Алцхаймер
• Остеопороза
• Акне
Приемът на този продукт води до следните ползи:
• Защитава здравето на черния дроб
• Подпомага детоксикацията на организма
• Подкрепя здравето на сърцето
• Стимулира паметта и концентрацията
• Подпомага заздравяването на кожата при акне
• Намалява риска от костна загуба
• Предпазва от остеопороза
• Намалява инсулиновата резистентност