WEIGHT WORLD МАЛИНОВИ КЕТОНИ КАПС. 1200МГ Х 180

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
94720
75,49 лв.

„Чудо в отслабването“, „машина за изгаряне на мазнини“ – да, няма съмнение, че става дума за така нашумелите напоследък малинови кетони. Те дават бърз резултат – ефектът от топенето на мазнини се усеща още на 5-ия ден, килограмите не се връщат и се избягва обезсърчаващия „йо-йо ефект“

Малинови кетони (супер концентрация) – Raspberry Ketone pure на британската компания Weight World са най-добрият начин да изпитате максималните ползи на този уникален природен продукт. Тази хранителна добавка, за разлика от повечето на пазара, съдържа 100 % натурални кетони от малини, за разлика от масово предлаганите синтетични аналози.

Основни характеристики на хранителната добавка Raspberry Ketone pure

  • Изцяло от натурални съставки - екстракт от плодове на малина (Rubus Idaeus) 20:1
  • Супер мощно действие - 1200 mg натурален малинов кетон на доза
  • Естествено регулиране на теглото
  • Намаляване на апетита
  • Стимулиране на липидния метаболизъм
  • Увеличаване на енергията – мазнините се превръщат в „гориво“
  • Топи и подкожните, и висцералните мазнини
  • Възпрепятства образуването на нови мазнини
  • Подходяща за вегани, хора на нисковъглехидратна и кето диета
  • Съдържа 180 капсули – достатъчни за цели 6 месеца
  • Не съдържа ГМО, глутен, лактоза
  • Капсулите са лесни за преглъщане
  • Има бърз ефект
  • Подходяща за жени и мъже
  • Произведена във Великобритания
  • Прием от само 1 капсула дневно
  • Не води до превъзбуда
  • Не натоварва сърцето

Как действат малиновите кетони

Raspberry Ketone Pure на WeightWorld е първокласна хранителна добавка, създадена специално за тези, които търсят естествен начин да поддържат контрола на теглото си. Съдържаща мощна сила от 1200 mg на порция чисти кетони, тя е великолепна суперхрана, една от най-силните налични на пазара!

Какво представляват малиновите кетони

Една малина съдържа 200 молекули, които допринасят за отличителния вкус и аромат на тези плодове. Една от тях - малиновият кетон, се превръща във фаворит на  производителите на храни преди десетилетия, заради силната си приятна миризма. Съвсем наскоро обаче малиновият кетон отново привлече общественото внимание, но този път като предполагаемо средство за отслабване.

Малиновият кетон всъщност се намира в боровинките, къпините, както и червените малини или вида Rosaceae Rubus idaeus L. През 2010 г. учените откриха, че малиновият кетон има подобна молекулярна структура на капсаицина, който е химикалът, отговорен за пикантността на лютите чушки, известни с термогенния си ефект и като средство за топене на мазнините в тялото.

До този момент са направени няколко предварителни проучвания, които разглеждат малиновия кетон като средство за отслабване. Проучване от 2005 г. върху субекти, хранени с диета с високо съдържание на мазнини, установило, че малиновият кетон предотвратява омазняването на черния  дроб и натрупването на висцерална мазнина („коремна мазнина“), която заобикаля органите, сочи доклад в списание Life Sciences.

Друго проучване показва, че малиновият кетон увеличава разграждането на липидите (молекули на мазнини) в мастните клетки. Докладът от 2010 г. в списание Planta Medica също установил, че малиновият кетон стимулира мастните клетки да отделят повече от протеина адипонектин. Ниските нива на адипонектин в тялото са по-чести сред хората със затлъстяване и тези с диабет тип 2.

Какво правят малиновите кетони?

Известно е, че малиновите кетони поемат натрупаните мазнини в клетките, като помагат за регулирането на складираните мазнини и извличането на енергия от тях. В резултат на това откритие добавките с малинови кетони се изкачват на челните места в списъка на все повече хора, които търсят естествена подкрепа за управление на теглото. Смята се, че малиновите кетони увеличават секрецията на адипонектин - хормон, участващ в регулирането на метаболизма и разграждането на мазнините. По-високите нива на адипонектин могат потенциално да подобрят изгарянето на мазнини и загубата на тегло.

Учените са открили, че малиновите кетони имат подобна структура на капсаицина, който се съдържа в лютите чушки, и на синефрина, важен за разграждането на телесните мазнини. Все повече са доказателствата, че малиновите кетони могат да предотвратят качването на килограми, като се намесват в липидния метаболизъм. В същото време съдържат две ключови предимства: повишават разграждането на липидите (молекули на мазнините) в мастните клетки и в същото време повишават енергията, като преобразуват мазнините в ефективно „гориво“.

Малиновите кетони имат супер ефект при инсулинова резистентност, състояние, свързано с покачване нивата на кръвната захар и усещане за повишен глад. Адипонектинът подобрява и разпределението на мазнините в тялото, като влияе както на подкожните, така и на висцералните (обхващащи органите) мазнини. Това прави малиновите кетони отлична профилактика срещу метаболитни и сърдечно-съдови заболявания.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:

Mалини
/Rubus idaeus/  Екстракт от плод на 60 mg  (20:1)
Еквивалент на 1200 mg прах от плодове на малини

1200 mg1200 mg

 

Брашно от кафяв ориз, магнезиев стеарат, силициев диоксид, хипромелоза.

За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, за предпочитане по време на хранене,с обилно количество вода.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:WEIGHT WORLD МАЛИНОВИ КЕТОНИ КАПС. 1200МГ Х 180
Вашият рейтинг