ХЮМЕКС ХЮМЕКСГРИП 12 ТАБЛ. И 4 КАПС.

Описание

Хюмексгрип е комбиниран лекарствен продукт за краткотрайно лечение на простудни състояния, свързани с главоболие, повишена температура, запушен нос и прозрачна секреция от носа.

 

 

 

8,49 лв.

Хюмексгрип е комбиниран лекарствен продукт за краткотрайно лечение на простудни състояния, свързани с главоболие, повишена температура, запушен нос и прозрачна секреция от носа.
Хюмексгрип предлага иновативен подход при простуда и грип, съдържа 12 таблетки за през деня и 4 капсули за през нощта. Комбинира умело активните вещества в дневните и нощните приеми и е умело адаптиран към естествения човешки биоритъм.
Дневната формула намалява болката, спира кихането и отпушва носа, намалява секретите.
Нощната формула понижава температурата, намалява обема на лигавицата и има противоалергично действие, предразполагащо към сън.
Разграничава с различен цвят на блистера дневните и нощните таблетки, елиминира възможността от неправилен или пропуснат прием.

За възрастни и деца над 15 години.
Винаги прочитайте листовката преди употреба!

1 таблетка съдържа: Парацетамол 500 mg, псевдоефедрин 60 mg
1 капсула съдържа: Парацетамол 500 mg, Хлорфенамин 4 mg

По 1 таблетка 3 пъти дневно по време на хранене
По 1 капсула преди лягане

 

  • Това лекарство е противопоказано при деца под 15-годишна възраст.
  • Не трябва да приемате Хюмексгрип, ако: сте алергични към една от неговите съставки, имате тежко чернодробно заболяване,  имате сериозно сърдечно заболяване (тежка хипертония, тежка гръдна жаба), сте склонни към глаукома, сте склонни към задръжка на урината, причинена от смущения в пикочопроводите / простатата (затруднения при уриниране), в комбинация с ипрониазид (неселективен МАО инхибитор).
  • Приложението на това лекарство не се препоръчва : в комбинация с гванетидин (лекарство против високо кръвно налягане, по време на бременност и при жени, които кърмят.

  • Не пийте алкохол по време на лечението.

  • Това лекарство може да предизвика сънливост или намаляване на бдителността.

  • Псевдоефедрин може да даде положителна реакция при допинг тест за лекарства по време на спортни прояви.

 

  • Прекратете лечението, ако получите ускорена сърдечна дейност, сърцебиене или гадене.

  • Консултирайте се с лекар ако имате  гнойна секреция от носа, продължителна висока температура,  липса на подобрение след 4 дни на лечение.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят отзиви. Моля влезте в профила си или си направете регистрация