Формуляр за заявяване на клиентска карта

Добре дошли в клуба NOVAE family!

Щастливи сме да Ви приветстваме като наш Лоялен клиент. 

Защото нашите лоялни клиенти заслужават най-доброто!

Oбщи условия :

1.Family card NOVAE се издава от и е собственост на аптеки „Нове".

2. Family card NOVAE се издава само на физически лица навършили 18 години.

3. Family card NOVAE е със срок на валидност 2 години с възможност за продължаванe.

4. Family card NOVAE се получава във всички аптеки „Нове" или на сайта на аптеки Нове aptekanove.bg след коректно попълнени данни.

5. При всяка покупка, от която и да е аптека „Нове", притежателят на Family card NOVAE получава отстъпка. Правото на отстъпка не е валидно при закупуване на лекарствени продукти с рецепти по здравна каса, стоки на промоционални цени и стоки със стикер „Трайно ниска цена“.

6. При всяка покупка на хранителни добавки от сериите: Нао, Солгар, Абока и Джеймисън, медицинска козметика, детска медицинска козметика и детски и бебешки аксесоари, притежателят на Family card NOVAE натрупва точки (1 лев = 1 точка).

7. Регистрирането на отстъпка и точки се извършва след като притежателят на Family card NOVAE я са предостави на обслужващия го фармацевт преди приключване на касовия бон или въведе кода от гърба на картата на сайта aptekanove.bg в полето „Имате код за отстъпка?“. Полето се намира в „Количка“ на стъпката за избор на метод за плащане. Без представянето на картата или въвеждането на кода ѝ в полето на сайта – не могат да се генерират отстъпки и натрупват точки. Натрупаните точки осигуряват допълнителна отстъпка на закупените продукти равна на 3% от стойността на точките, която може да използвате в локалните ни обекти.Не важи за стоки на промоционални цени и стоки със стикер „Трайно ниска цена“.

Предоставената и попълнена при регистрацията информация е поверителна и неприкосновена. Първоначалното издаване на клиентска карта е безплатно. В случаи, че се нуждаете от повторно издаване, можете да получите нова карта срещу такса от два лева.

Картите за отстъпка се получават само във физическите аптеки Нове. При заявяване на карта в сайта aptekanove.bg, изберете удобната за вас аптека за получаване на Family card NOVAE като я отбележите в менюто „Формуляр за заяваване на клиентска карта“.