Syoss

Syoss

Артикули 1-32 от 64

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-32 от 64

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Syoss е марка, която включва козметика за грижа за косата, продукти за стилизиране и боядисване. Марката принадлежи на концерна Henkel, който произвежда артикулите от подразделението Schwarzkopf & Henkel. Шампоаните Syoss от Schwarzkopf и други стоки за поддържане на красива женска прическа, се появяват по рафтовете на магазините от дълго време. 

Разнообразие от козметика за коса, които можете да откриете в онлайн аптеката Aptekanove.bg, осигуряват професионална грижа за всеки тип коса, с редица неоспорими предимства, както и високо качество. В нашия каталог можете да откриете много продукти на марката, които ще се погрижат за нуждите на вашата коса.

Основната концепция на Syoss

Действието на специален ефективен шампоан и балсам може да направи прическата толкова привлекателна, колкото след посещение в елитен салон за красота. Шампоаните, балсамите и маските Syoss са предназначени за укрепване на корените, придават сила и блясък, допълнително изглаждат и подобряват здравето на кожата и фоликулите. 

В каталога можете да откриете и голямо разнообразие от бои за коса, със или без амоняк, подходящи за различни типове коси. Безамонячните продукти не увреждат косата и са подходящи за честа употреба. Можете да се възползвате от оцветяващите спрейове за корени, както и спирали-оцветители. Разнообразието от цветове ще ви позволи да откриете перфектния нюанс. Разгледайте и различните видове термозащита, за да не увредите косата си при работа с преси или маши, както и лаковете и сухите шампоани за страхотна прическа.

Предимства на Syoss

Доверието на клиентите е спечелено съвсем заслужено, тъй като продуктите на Syoss отговарят на редица изисквания:

  • по отношение на състава, шампоаните, маските и балсамите отговарят на най-новите общоприети стандарти за високо качество;
  • благодарение на съдържанието на хранителни вещества и растителни масла, се осигурява бърз ефект, който се състои в подобряване на външния вид, косата става лъскава и спира да се къса и пада;
  • съотношението между цената и качеството е в полза на качеството;
  • разнообразната гама ви позволява да подобрите всеки тип коса, от суха и чуплива до нормална и бързо омазняваща;
  • благодарение на кератина козметиката ще възвърне всички свойства на косъма, правейки го по-здрав;

За най-добър резултат комбинирайте продуктите на Syoss и се радвайте на здрава и блестяща коса.