SVR

Артикули 1-60 от 89

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-60 от 89

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Медицинската козметика на SVR се е доказала като любимото оръжие срещу кожни проблеми на много дами. Марката е френска, като съчетава в себе си високоефективна грижа за кожата, както и решения при различни дерматологични проблеми. 

Основана от двама фармацевти още през далечната 1962-ра година, SVR вече 60 години не спира да се доказва на пазара. В онлайн аптека Aptekanove.bg ще намерите разнообразен каталог с козметиката на бранда на очарователни цени.

Какви продукти на марката SVR ще намерите в Aptekanove.bg 

Брандът предлага разнообразие от продукти за всеки тип кожа, както и различни, удобни за употреба, комплекти. Ето и какво да очаквате сред предложенията ни:

  • Кремове за лице – независимо дали имате суха или мазна кожа, от SVR са се погрижили да ви предоставят нужната грижа за правилното ѝ третиране, за да имате гладка, бебешка кожа;

  • Хидратиращи продукти – хидратираната кожа е красива кожа. Не пропускайте да нанесете такъв тип продукт, за да я омекотите и възстановите след агресивните фактори на ежедневието;

  • Слънцезащитни продукти – добрата слънцезащита е от изключително значение за запазването на здравия вид на кожата. Факторът “слънчеви лъчи”, може да бъде особено опасен за нея, за това не пропускайте да я защитите;

  • Мицеларни води – почиствайте винаги добре лицето си, особено вечер, тъй като през деня по него се лепят всякакви мръсотии, които запушват порите ви. След хубаво измиване можете да ѝ върнете здравия вид много по-ефективно;

  • Измиващи гелове или гелове за почистване – понякога водата не е достатъчна да изкара всички мръсотии, които са проникнали дълбоко във вашите пори, затова веднъж в седмицата правете дълбоко почистване на лицето.

Защо да изберете SVR 

Качеството на продуктите, които използваме като грижа за нашата кожа, трябва винаги да е на ниво. Ако искате кожа, гладка като на бебе, трябва да се грижите добре за нея и да я третирате правилно. Според SVR красотата и здравето вървят ръка за ръка, така че качественият дерматологичен контрол над всичко, което излиза от тяхната лаборатория, е на изключително високо ниво. 

Освен това корпорацията участва активно в програмата за опазване на световните ресурси и борбата с вредното замърсяване. Техните опаковки са съобразени с тези изисквания и са изработени лесни за рециклиране. Доверете се на дългогодишния професионализъм на френските възпитаници, за да имате здрава, красива и сияйна кожа всеки ден!