Sendo

Sendo

7 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

7 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Когато става дума за здравето, трябва да изберете най-добрите продукти, които ще ви помогнат да се грижите за него. Sendo предлага висококачествени апарати за измерване на кръвно налягане, подходящи за професионална употреба или у дома. Електронни, механични или ръчни уреди и дигитални термометри Sendo можете да откриете в онлайн аптека Aptekanove.bg на достъпни цени.

С какво се характеризират апарати за кръвно Sendo

Sendo предлага различни апаратури за мерене на кръвно налягане. Някои от тях са цифрови, което значително улеснява потребителя. Специалистите от Sendo са изработили иновативни модели, които са ръчни, лесни за употреба и подходящи за всеки. Изключително популярни са моделите за китка. Работят на батерии, компактни са и лесно могат да се транспортират. Разполагат с функции като запаметяване на 60 измервания. 

Изборът на такова устройство зависи от вашите нужди, колко често се нуждаете от него, вашата възраст, както и други фактори. Sendo предлага и дигитални термометри, които са много удобни за употреба вкъщи – всеки трябва да притежава такъв уред.

Какви модели апарати за кръвно Sendo ще откриете

Това, което ще намерите при нас, е:

  • с маншет на рамото – в областта на предмишницата основните артерии са много по-добре изразени, т.е. кръвният поток и пулсът ще бъдат по-ясно различими. По-добре е да изберете автоматични модели Sendo, така че работата с устройството да е бърза и с минимални усилия. Ще намерите и с прикачен стетоскоп;
  • за постоянно пътуващите, уредът за китка ще стане незаменим. Продават се в малки кутии, които се съхраняват лесно. Компактен е, не заема много място, може да се използва на път (в кола или влак), защото работи на батерии;
  • за хора, които ще използват уреда предимно у дома, Sendo предлага автоматични модели за измерване над лакътя. Те позволяват лесно използване, само с натикането на един бутон, като в същото време можете да изберете размер на маншета, подходящ за вашата ръка.

Независимо кой уред ще изберете, важно е да следвате правилата за неговото измерване. В случай че имате някакви колебания или не сте сигурни дали това е правилният начин, можете да прочетете упътването или да се обърнете към вашия лекар. Особено важно е да следите нивото на кръвното си налягане, когато страдате от заболяване, свързано с него. Електронните термометри са подходящи за деца и възрастни, благодарение на гъвкавото тяло, което се огъва спрямо формите на човека. Те разполагат с технология за бързо и точно отчитане.