Schwarzkopf

7 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

7 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Днес продуктите на марката Schwarzkopf са известни по целия свят. Високото качество на козметиката и уникалните композиции позволяват на компанията да създаде средство, което може да реши няколко проблема едновременно. 

Възстановяване и укрепване на косата, придаване на здрав вид, бърза промяна на имиджа, създаване на уникален стайлинг и много други възможности дават асортиментите на Schwarzkopf. Широката гама, която можете да откриете в онлайн аптека Aptekanove.bg, ще позволи на всяка жена да намери правилната формула за себе си на уникална цена.

Характеристики на продукти Schwarzkopf

Schwarzkopf е основана от Ханс Шварцкопф в Берлин като частна козметична компания. По това време именно столицата на Германия определя тенденциите в модния свят. Един от продуктите на компанията, които я правят известна, е първият в света шампоан тип прах, наречен Schaumpon. 

Истинската популярност през 1960 г. е донесена от Igora за боядисване на коса. Разбира се, в днешни дни марката предлага голямо разнообразие за грижа за косата, включително трайни цветни бои, мус и спрей, които можете да откриете в каталога на Aptekanove.bg.

Какво предлага Schwarzkopf 

Асортиментите, предлагани от марката Schwarzkopf, са разделени на няколко категории. Всеки от тях има свои собствени характеристики и предназначение:

  • оцветители, обогатени с фитолипиди. Можете да се възползвате от козметичните продукти, които не съдържат амоняк;
  • бои на трайна основа с ефект на русо, създавайки уникални студени тонове;
  • серии за цялостна грижа за косата, която запазва цвета за дълго време. Сред тях можете да откриете шампоани, балсами и маски;
  • бои предназначени за собственици на светла коса, предотвратявайки нежелания оранжев ефект;
  • козметика, предназначена за улесняване на стилизирането, топлинна защита, пяна за оформяне на къдрици и продукти за заздравяване на косъма;
  • професионална козметика Schwarzkopf за грижа и оформяне на косата;
  • специални балсами, кремове, масла и пяна за собствениците на къдрава коса, които позволяват перфектно оформени къдрици;
  • съставът на първокласните продукти от включва натурални масла, които се грижат за всякакъв тип коса.

Широката гама осигурява голямо разнообразие от цветове, подходящи за всеки тип коса. В продуктите са включени естествени масла, които придават мекота, фин блясък и нежен аромат върху косата ви.