Ostrovit

Ostrovit

24 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

24 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

OstroVit е динамично развиваща се марка хранителни добавки, съсредоточена върху иновации и ефективност.

Тя предлага широка гама от продукти, включителнопротеин Островит, аминокиселини, витамини, минерали и други специализирани добавки.

История и отличителни характеристики на марка Ostrovit

OstroVit е полска компания, предлагаща висококачествени хранителни добавки и диетични храни. За повече от 10 години, продуктите на марката са доказали своите невероятни качества в над 40 държави по цял свят.

Фокусът на компанията е да отговаря на изискванията както на спортисти, така и на хората, които просто искат да водят здравословен начин на живот.

Чрез ежедневни проучвания, експерименти и научни опити, марката разработва своите формули и допълва асортимента си. Компанията предлага най-доброто качество, което позволява висока усвояемост от организма.

OstroVit тества продуктите си в независими и акредитирани лаборатории. За това всеки клиент може да бъде сигурен, че това, което пише на етикета, е реален състав на продукта.

Основни хранителни добавки в каталога на Ostrovit

Островит е марка, която ежедневно следи пазара и предлага артикули с най-добро съотношение между цена и качество.

Продуктите OstroVit са създадени да бъдат доказано ефективни за широк спектър от здравословни нужди.

В асортимента на бранда ще откриете голямо разнообразие от продукти, сред които са висококачествени хранителни добавки, ценни хранителни вещества за спортисти, разнообразие от протеини, витамини и минерали.

Марката предлага своите добавки в различни форми за прием, за да удовлетвори индивидуалните предпочитания и нужди на всеки клиент. 

Някой от често срещаните форми на прием са капсули, добавки на прах, таблетки и добавки в течна форма за по-лесно усвояване от организма.

Марка OstroVit предлага разнообразие от добавки за здраве, сред които ще откриете:

  • Протеинови добавки:Ostrovit Protein са гама от продукти, в която можете да откриете суроватъчен протеин, веган протеини, както и много други видове протеини, чрез които ще покачите и запазите своята мускулна маса.

  • Добавки за здраве и тонус:Серията предлага многообразие от продукти за справяне с различни здравословни състояния. Ostrovit ще ви предложи продукти като разнообразие от ензими, зелени храни, мелатонин, пробиотици и много други.

  • Витамини:Марката предлага широк спектър от витамини, включително мултивитамини и индивидуални продукти.Пример за важна и необходима за здравето добавка за всеки човек е витамин Б комплекс. В него се съдържа така необходимия и важен за човека витамин B12, който играе ключова роля за формирането на червените кръвни клетки, клетъчния метаболизъм и функцията на нервната система.

  • Минерали:В серията може да откриете комплект от мултивитамини OstroVit, които са под формата на комбиниран продукт. Те са създадени, за да осигуряват балансиран набор от основни хранителни вещества. Също така може да изберете и минерали поотделно като например калий, калций, магнезий, селен, хром, цинк, както и много други.

  • Серии за Спортисти:Тази серия предлага богат избор от аминокиселини (аргинин, BCAA, L-глутамин, бета-аланин, левцин и други), азотни бустери, креатин и много други добавки за спортуващи хора.

  • Серия за отслабване:Тя разполага с продукти като хром, CLA, кофеин, L-карнитин, зелен чай и много други, които подпомагат здравословната диета и отслабването.

  • Серия в подкрепа на стави и сухожилия:Серията включва продукти като глюкозамин, колаген, комплексни формули за здрави кости, MCM, хиалуронова киселина, хондроитин и много други.

Защо да изберете продукти с марка Ostrovit от Аптека Нове?

OstroVit е марка с доказано качество, чиито продукти са разработени със специално внимание към качеството на съставките и ефективността.

При нас ще откриете богато разнообразие продукти от каталога на OstroVit. Мнения от клиенти подчертават удовлетворението от продуктите, като изтъкват тяхната ефективност и приятен вкус.

За това се възползвайте и пазарувайте удобно онлайн с бърза доставка до всяка точка на страната. Изберете висококачествени хранителни добавки на конкурентни цени, които са достъпни за всеки потребител.

Често задавани въпроси:

Има ли странични ефекти при употребата на продукти на OstroVit?

Продуктите на OstroVit са предназначени да бъдат безопасни за здравето. Въпреки това, съществува риск от странични ефекти, особено ако се приемат в неправилни дози или при наличие на определени здравословни състояния. Важно е да се спазват препоръчителните дозировки и да се консултирате със здравен специалист.

Могат ли вегани да използват продукти на OstroVit?

OstroVit предлага някои продукти, които са подходящи за употреба от вегани. Препоръчваме преди употреба да прочетете етикета и да прегледате съставките на конкретния продукт, за да сте сигурни, че отговарят на вашите диетични нужди.

Подходящи ли са добавките Островит за хора с диабет или хипертония?

Хора с хронични здравословни състояния трябва да бъдат внимателни при употребата на хранителни добавки. Препоръчваме да се консултирате с лекар, ако имате здравословни проблеми или съпътстващи заболявания.