Omron

Omron

18 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
 1. ОМРОН ИНХАЛАТОР C101 ESSENTIAL
  • Безплатна доставка
 2. ОМРОН ИНХАЛАТОР КОМПРЕСОРЕН КОТЕ
  • Безплатна доставка
 3. ОМРОН ИНХАЛАТОР ДУО БЕЙБИ
  • Безплатна доставка

18 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Японската корпорация Omron Healthcare Co Ltd. е световноизвестен производител и един от лидерите в медицинската апаратура за домашна употреба. Марката е първата в света, която изобретява автоматичен домашен апарат за кръвно налягане. 

Сред продуктите, които предлагаме от онлайн аптека Aptekanove.bg, можете да откриете компресорни инхалатори и небулайзери за деца и възрастни, различни видове електронни апарати за измерване на кръвно налягане, дигитални термометри и други продукти на уникални цени.

Какви уреди Omron можете да откриете в аптека Нове

В нашия каталог можете да намерите разнообразни качествени уреди Omron, които ще бъдат ваш верен помощник в грижата за здравето у дома:

 • инхалатори и небулайзери – небулизаторната терапия е един от малкото високоефективни начини за лечение на респираторни заболявания при деца и възрастни, който в редица случаи няма алтернатива. Детските инхалатори са лесни за употреба от астматици и са сигурен начин за справяне с астмата. Можете да откриете безконтактни модели или с адаптер;
 • цифрови апарати за мерене на кръвно налягане – практични за използване, уредите осигуряват точност и удобство по време на процедурата за измерване на кръвното ви налягане. Не са необходими специални технически умения за настройка и използване на различните модели. Големите ясни икони и гъвкавостта правят устройствата популярни сред пациенти и лекари. Можете да се възползвате и от моделите за китка, които вършат всичко вместо вас;
 • дигитални термометри – за определяне на телесната температура Omron предлага прости и удобни, компактни и леки, надеждни и точни електронни термометри.

Продуктите от тази марка са лесни за употреба и ще се погрижат за контролирането на вашето здраве у дома.

Какво трябва да знаете за продуктите на Omron

Omron е добре позната японска марка, която произвежда продукти за автоматизация за голямо разнообразие от индустрии. Компанията е най-известна в Европа със своите качествени и надеждни медицински уреди. Създаден е отдел Healthcare за разработване на нови продукти. 

Гамата е представена от различни модели апарати за кръвно налягане, инфрачервени термометри, електронни везни, миостимулатори, крачкомери и пулверизатори. Безопасността е потвърдена в клинични проучвания и отговаря на европейските и американските протоколи за безопасност.

При нас можете да намерите практичните им продукти на добри цени.