Продукти Elmex в онлайн аптека Нове

Elmex

21 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
 1. Elmex ЕЛМЕКС ЧЗ УЛТРА СОФТ Х 2 9695
  Промо цена 16,55 лв. Редовна цена 18,39 лв.
 2. Elmex ЕЛМЕКС ПАСТА ЗА ЗЪБИ СЕНЗИТИВ КЪМПЛИЙТ ПРОТЕКШЪН 75МЛ
  Промо цена 10,97 лв. Редовна цена 12,19 лв.
 3. Elmex ЕЛМЕКС ПАСТА ЗА ЗЪБИ СЕНЗИТИВ ИЗБЕЛВАЩА 75МЛ
  Промо цена 8,99 лв. Редовна цена 9,99 лв.
 4. Elmex ЕЛМЕКС ПАСТА ЗА ЗЪБИ СЕНЗИТИВ ПРОФЕШЪНЪЛ 75МЛ
  Промо цена 10,97 лв. Редовна цена 12,19 лв.
 5. Elmex ЕЛМЕКС ПАСТА ЗА ЗЪБИ СЕНЗИТИВ 75 МЛ
  Промо цена 8,99 лв. Редовна цена 9,99 лв.
 6. Elmex ЕЛМЕКС СЕНЗИТИВ ВОДА ЗА УСТА 400 МЛ
  Промо цена 10,43 лв. Редовна цена 11,59 лв.
 7. Elmex ЧЗ ЕЛМЕКС УЛТРА СОФТ Х 3
  Промо цена 21,95 лв. Редовна цена 24,39 лв.
 8. Elmex ЧЗ ЕЛМЕКС УЛТРА СОФТ
  Промо цена 11,06 лв. Редовна цена 12,29 лв.

21 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Elmex е водеща марка в областта на оралната хигиена, която се отличава със своя иновативен подход към грижата за зъбите и венците. 

Основана в Швейцария, Елмекс се превръща в символ на качество и надеждност благодарение на своите научно изпитани продукти

История и характеристики на марка Elmex

Elmex е утвърдена марка в областта на устната хигиена, която се налага на пазара с иновативни и ефективни продукти от 1962 година насам. Развитието и успехът на бранда са тясно свързани с ангажимента му към научните изследвания и внедряването на последните научни постижения. 

Основана в Швейцария, компанията GABA International AG стои зад марката Elmex. Тя демонстрира впечатляваща история на иновации и качество в грижата за зъбите и устната кухина.

Марката въвежда органичния аминфлуорид в своите пасти, като по този начин става пионер в предоставянето на продукти за превенция на кариеси по зъбите с доказана ефикасност. 

Придобиването на GABA International от Colgate-Palmolive през 2004 година допълнително подсилва позициите на Elmex на световния пазар, като осигурява достъп до по-широки ресурси за изследвания и разработка. 

Популярни продукти и серии в каталога на Elmex

През годините Elmex разширява своя асортимент, като включва разнообразие от продукти за устна хигиена, включително четки за зъби, вода за уста и специализирани продукти за чувствителни зъби.

Марката предоставя продукти, които са лесни за използване и гарантират професионална грижа от комфорта на собствения дом. 

Най-популярни серии от продукти на Elmex описваме по-долу.

Серия Elmex Ultra Soft

Ultra Soft представлява серия от четки за зъби, които се грижат за устната хигиена, осигурявайки изключително меко почистване, което е идеално дори за най-чувствителните венци и зъби. 

Всички четки са разработена с ултра-меки влакна, като нежно премахват плаката без да увреждат емайла или венците. Това ги прави перфектния избор за всеки, който търси ефективност и комфорт в едно.

Серия Elmex Sensitive 

Elmex Sensitive пасти за зъби са специално формулирани за хора с чувствителни зъби, като облекчават болката от студени или горещи напитки и храни. 

Тези пасти укрепват зъбния емайл и го предпазват, осигурявайки дълготрайна защита и комфорт.

Серия Elmex Sensitive Whitening

Серията Sensitive Whitening е специално разработена за хора с чувствителни зъби, които търсят не само облекчение от болка при чувствителност, но и искат да подобрят белотата на своите зъби. 

Формулата в основния продукт от серията, а именно паста за зъби Elmex Sensitive Whitening е обогатена с флуорид за укрепване на зъбния емайл и предотвратяване на кариес.

Серия Elmex Sensitive Plus Complete Protection

Серията Sensitive Plus Complete Protection е специално разработена, за да предложи цялостна защита за чувствителните зъби. Същевременно тя укрепва зъбния емайл и намалява болката при чувствителност. 

За да постигнете отлична грижа за вашите зъби, тази серия предоставя богат избор от продукти, като паста за зъби, четки за зъби, много интердентални продукти и вода за уста.

Серия Elmex Anti-Caries

Серията Anti-Caries е разработена с цел да предложи цялостна защита срещу кариес. Тя включва разнообразие от продукти, насочени към поддържането на здрави зъби и венци.

В серията ще откриете Елмекс паста за зъби Elmex Anti-Caries, която притежава формула с аминфлуорид, за да укрепи зъбния емайл и се грижи за предотвратяването на кариеса.

Серия Elmex Junior

Тази гама от продукти е предназначени за деца на възраст между 6 и 12 години, която осигурява специфична защита срещу кариес за постоянните зъби. 

Тази серия подпомага здравето на детските зъби с формули, които са идеално балансирани за нуждите на растящите деца.

Серия Elmex Kids

Линията Kids е разработена серия за най-малките, като предлага нежна грижа и защита за млечните зъби. 

Със своята мека формула и вкусове, които децата обичат, Elmex Kids стимулира редовната хигиена от най-ранна детска възраст, като поставя основите на здравословни навици за цял живот.

Защо да изберете продуктите на Elmex от Аптека Нове?

От онлайн аптека Нове разбираме колко е важно да имате достъп до висококачествени и надеждни продукти за грижа за устната хигиена. Ето защо сме горди да предложим на нашите клиенти широка гама от продукти Elmex - доказано име в грижата за зъбите и венците.

Продуктите на Елмекс са известни със своето високо качество, а нашата онлайн аптека предоставя постоянна наличност отлична цена, достъпна за всеки бюджет.

Нашият екип цени обратната връзка от нашите клиенти и сме горди да споделим, че продуктите на Elmex постоянно получават високи оценки за ефективност и качество.

За вашето удобство предлагаме бърза доставка до дома или офиса. 

Често задавани въпроси:

За какви потребители са подходящи продуктите на Elmex?

Продуктите на бранда са разработени за хора от всички възрасти. Марката предлага специализирани решения за деца, възрастни, както и за хора с чувствителни зъби или специфични нужди за устна хигиена.

Могат ли продуктите на Elmex да се използват при чувствителни зъби?

Да, марката предлага специална серия продукти за чувствителни зъби, която помага за намаляване на чувствителността и предпазва от болка при консумация на студени или горещи напитки и храни.

Има ли продукти на Elmex за деца?

Да, брандът предлага специална серия продукти за деца, включително пасти за зъби и зъбни четки, които са специално адаптирани към нуждите на най-малките. Продуктите от серия Junior и Kids имат за цел да насърчават ежедневните добри навици за устна хигиена от ранна детска възраст.