Elgydium

ELGYDIUM

Артикули 1-32 от 122

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-32 от 122

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Elgydium e френска марка, предлагаща продукти за цялостна грижа за оралната хигиена. Тя е част от Pierre Fabre Oral Care, заедно с марките Elgydium Clinic, Eludril и Eludril Classic. 

От създаването си през 60-те години на миналия век, Pierre Fabre Oral Care се доказва на пазара и се препоръчва от лекари и стоматолози за трайна и ефективна грижа за устната хигиена.

Днес всички марки на Pierre Fabre Oral Care - в това число и Elgydium - използват рециклирана пластмаса, като по този начин се грижат за опазване ресурсите на планетата.

История и отличителни характеристики на марка Elgydium

Elgydium e лидер в сферата на денталната хигиена вече над 50 години, като марката се появява на пазара през 1972 година с излизането на първата медицинска паста за зъби Елгидиум.

Всички продукти на марка Elgydium са произведени във Франция под строг производствен контрол и преминават всички тестове за ефективност, надеждност и безопасност

През 2016 г. марката Елгидиум е удостоена с приза „Гарантиран френски произход“, което е още едно доказателство за ефикасността ѝ. 

Основни продукти и популярни серии в каталога на Elgydium

Основен пpиopитeт нa Eлгидиум e дa гapaнтиpa бeзoпacнocт нa своите пoтpeбитeли чpeз производство на виcoĸoĸaчecтвeни пpoдyĸти. За това целият асортимент е клинично тестван и съдържа патентовани активни съставки, а проектирането и производството се реализира в Жиен, Франция.

Марката предлага разнообразни продукти с цел грижа за здравето и красотата на зъбите и венците. В нейния каталог ще откриете различни видове паста за зъби, вода за уста, Елгидиум гел за венци и устна кухина,спрей за лечение на 

лезии и афти, както и аксесоари като четки за зъби, интердентални четки и конци. 

Те са предназначени, както за ежедневна употреба, така и за специализирана грижа за разрешаването на конкретни проблеми. 

Елгидиум продукти разрешават неприятни проблеми като образуване на плака и зъбен камък, кървящи венци, чувствителни зъби, лош дъх, както и са отличен избор за профилактика срещу кариеси

В асортимента за орална грижа на марката ще откриетекатегория за възрастни, както и продукти изцяло предназначени за деца.

Най-популярни серии от продукти наElgydium описваме по-долу.

Elgydium Clinic

Тази линия е създадена с цел професионална грижа за устната хигиена и е силно препоръчвана от денталните хирурзи. 

Елгидиум Клиник включва разнообразна гама от продукти и аксесоари за орална хигиена, които са медицински и са насочени към конкретни нужди. Серията е подходяща за чувствителни зъби и се радва на положителните мнения както на здравните експерти, така и на потребителите.

Elgydium Whitening

Елгидиум за избелване на зъбите включва четка и няколко вида пасти за зъби, предназначени да подарят искрящо бяла усмивка.

Употребата на тези продукти подпомага ефективното отстраняване на оцветяване и петна по зъбния емайл по безопасен и лесен начин. 

Elgydium гарантира видим резултат след две седмици употреба, а този ефект на по-бели зъби се засилва още повече във времето.

Elgydium Anti-plaque

Един от топ продуктите на марката е паста за зъби Елгидиум Антиплака с двоен ефект –почистване и полиране.

Благодарение на своята формула с хлорхексидин, тази паста за зъби спомага за намаляване на натрупването на плака. По този начин продуктът намалява броя на бактериите в устата, за да си гарантирате здрави венци и по-бели зъби.

Elgydium Kids

Това е специална серия, предназначена за употреба от най-малките, като специалисти препоръчват да се използва и за по-големи деца до 6 години. 

Елгидиум за деца е линия, предлагаща детски четки и разнообразие от приятни на вкус пасти за зъби с различен аромат.

Elgydium Junior

Серията Junior защитава и укрепва детските зъби, като е предназначена за деца от 7 до 12 години. 

Различните пасти за зъби за деца защитават емайла на постоянните зъби и действат отлично в комбинация с Елгидиум вода за уста.

Elgydium Irritated Gums

Марката предоставя качествени решения и за хората с проблемни венци. За целта на помощ идва паста Elgydium за раздразнени и за кървящи венци

Благодарение на активната съставка глициретинова киселина, тази паста намалява дразненето на венците и подобрява комфорта при миене на зъбите. 

Освен успокояващата паста, марката предлага и вода за уста с ментов аромат, която е чудесно допълнение в серията, така че да се радвате на здрави венци без чувствителност и кървене.

Elgydium Dental Floss

Използването на конец за зъби е от съществено значение за отстраняване на остатъците от храна, останали между зъбите. 

Ето защо тази серия предлага различни варианти като конец за зъби против кариеси с добавен флуор, неароматизиран конец с хлорхексидин, както и много други варианти според вашите нужди.

Защо да избера продукти с марка Elgydium от Аптека Нове?

При нас ще откриете пълната гама продукти Elgydium за грижа за устната кухина с възможност за лесна поръчка и бърза доставка до всяка точка на страната. 

В допълнение, екипът на Нове Фарм предлага безплатни онлайн консултации с фармацевт, с помощта на които да изберете именно продукта, който отговаря на индивидуалните ви нужди. 

С отлично съотношение между цена и качество и регулярни промоционални оферти, онлайн аптека Нове остава ваш доверен партньор в грижата за здравето, красотата и самочувствието ви. 

Често задавани въпроси

Как да мия зъбите си, ако имам силно чувствителни венци?

За да намалите чувствителността на венците при миене на зъбите е важно да използвате мека четка със заоблени краища. Четката трябва да има ъгъл от 45° спрямо венците, а краищата на косъмчетата да бъдат насочени към корените на зъбите. 

Каква техника за миене на зъби мога да приложа срещу плака?

Редовното миене на зъбите е първата стъпка за качествена защита срещу натрупване на плака. Важно е да миете зъбите си поне два пъти дневно и да ги почиствате няколко пъти на едно и също място. Необходимо е зъбите винаги да се мият от венеца към връха, както и да почиствате горните и долните зъби поотделно.