Bio-Oil

6 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

6 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Природата има отговор за всеки въпрос, свързан със здравето и красотата. Има подходящата съставка, която да се погрижи за нуждите на тялото и ума. Но как да откриете точно това, което ви е необходимо? Bio-Oil са разработили полезни натурални формули вместо вас.

Какво е Bio-Oil

Bio-Oil е популярна в целия свят марка, производител на натурална козметика.

През 1987 година компанията пуска на пазара първия си продукт, предназначен за подобряване на вида на кожа с белези и стрии. Първоначално реакцията към него е скептична – дотогава за борбата с подобни кожни несъвършенства козметичните компании са залагали основно на кремове и лосиони. Мощната сила на натуралните масла обаче бързо е оценена от потребителите и днес именно Bio-Oil е световен лидер сред козметиката за третиране на белези и стрии.

Успехът на продуктите Bio-Oil се дължи на многобройните ползи, които естествените природни масла имат за кожните клетки. Правилната комбинация от тях има антиоксидантен, антимикробен, овлажняващ, успокояващ, подхранващ ефект. Те помагат за възстановяването, защитата и регенерацията на дермата.

Какво трябва да знаете за козметиката на Bio-Oil

Най-популярният продукт е едноименното Bio-Oil масло на марката. Ето какво е добре да знаете за него:

  • Против стрии. Отличен избор за превантивна грижа, запазваща еластичността на кожата по време на бременност. Комбинацията от природни съставки, помага за запазването на съединителната тъкан и за предотвратяването на появата на стрии. Подходящо е не само за бременността, но и за всеки период на ускорен растеж на кожата, включително в юношеския период;

  • При белези. Bio-Oil може да бъде полезно дори и при вече съществуващи белези. Натуралните масла не само омекотяват кожната повърхност, но и стимулират възстановяването ѝ;

  • Срещу бръчки. Естествената формула подхранва сухата кожа и помага за подобряване на тонуса и еластичността ѝ;

  • При пигментни петна. Маслата създават естествен защитен филтър и помагат за балансиране на тена.

Артикулът се предлага в различни видове разфасовки: 200 ml, 125 ml, 60 ml. Естественият произход на съставките прави продукта много нежен и щадящ. Той може той да се ползва от всички: бременни, деца и др.

В каталога ни ще откриете още специалния гел за суха кожа, чийто състав е от 87% чисти масла. Той осигурява нежна грижа за лицето през всички сезони, подхранва и запазва естествената влага на епидермиса.

Как да пазарувате от аптека Нове

За нас е важно да осигурим на своите клиенти проверена козметика с доказано качество. Внимателно селектираме всеки артикул, който включваме в каталога на Aptekanove.bg. Можете да откриете препоръките ни както на място във физическите аптеки от веригата, така и онлайн.

Поръчайте добри продукти на достъпни цени с бърза доставка за цялата страна.