Bilka

55 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

55 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Българската козметика Bilka се състои от повече от 70% чисти натурални съставки. Това е изключителна колекция продукти за грижа, изработена от качествени козметични елементи. Внимателно подбраните съставки гарантират ефективност и очаквани резултати. 

Шампоани против косопад, хидратиращи кремове за ръце, пасти за зъби и води за уста, както и разнообразни кремове и млека за лице можете да откриете в Aptekanove.bg. Нашата онлайн аптека предлага качествена българска козметика, която съчетава естествени суровини, отгледани в екологично чисти условия в България с най-новите разработки в областта на козметологията, а цените ще ви оставят повече от доволни.

Защо да изберете продуктите на Bilka 

Марката създава изключителна българска колекция от качествени козметични продукти, които са подходящи за деца и възрастни. Специалистите внимателно подбират активни съставки, които гарантират ефективност и резултати, поддържайки баланс и хармония между уникалните качества на българската природа и съвременните високотехнологични постижения. 

Bilka не допускат компромиси и гарантират високо качество, строг контрол и съответствие с европейските изисквания. Натуралната козметика не се тества върху животни. Клиничните изпитвания се провеждат върху доброволци под стриктен надзор на лекари.

Какви продукти Bilka ще откриете в Aptekanove.bg

Можете да разгледате нашия каталог с разнообразни продукти Bilka, за да изберете най-подходящите детски артикули или козметика за възрастни:

  • козметика за лице – висококачествени почистващи гелове, дневни или нощни кремове, скрабове маски и други стоки, които ви предлагат безупречна грижа за вашата кожа. Можете да разгледате артикулите с роза дамасцена, които със сигурност ще ви завладеят с уникален аромат или с мед за мощно обновяване на клетките;
  • козметика за коса – билкови шампоани против косопад, както и страхотни билкови артикули против пърхот, за подхранване или блясък;
  • интимна грижа – интимни гелове и сапуни, които не изсушават кожата и в същото време почистват страхотно;
  • устна хигиена – пасти за зъби и води за уста, които осигуряват винаги свеж дъх и снежно бяла усмивка. Хомеопатичните артикули са страхотни за хора с чувствителни зъби.

Поддържайте своята красота и здраве с изцяло натурални продукти, разработени по страхотен начин, който опазва природата, извличайки най-необходимите вещества от растенията.