BabyBio

BabyBio

Артикули 1-32 от 59

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-32 от 59

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Захранването на едно бебе е процес, който изисква търпение, а високото качество на храните е от изключително голямо значение за младия организъм. Доверете се на пюрираните продукти на BabyBio – изцяло създадени да осигурят всички необходими хранителни вещества на вашето дете. Намерете ги на атрактивни цени, лесно и достъпно, изцяло онлайн на аптека Aptekanove.bg.

Основни предимства на готовите бебешки пюрета Babybio

След настъпване на четири-месечна възраст, бебешкият организъм е готов да започва да опознава и друга храна освен кърмата или адаптираното мляко. Много родители избират сами да приготвят пюренцата за своите деца, но това невинаги е най-правилният избор. При приготвяне в домашни условия невинаги можем да осигурим необходимото разнообразие и свежест на продуктите, които използваме. Основните предимства на пасирана храна Babybio са:

  • Предоставят необходимото разнообразие, от което детето се нуждае за своето захранване;
  • Продуктите на Babybio имат изцяло био произход, което гарантира високото им качество;
  • Спестяват време за готвене, което можете да прекарате със своите бебета;
  • Консистенцията на готови пюренца е съобразена изцяло с възрастта – всички продукти са обозначени с конкретните месеци, за които са подходящи;
  • Бурканчетата и капаците, с които се съхраняват продуктите на BabyBio са със специална вакуум система, която позволява консервирането им, без да има присъствие на стабилизатори и консерванти;
  • Те са годни за употреба по всяко време и могат да се съхраняват в хладилник до 24 часа след отварянето;
  • Има както малки грамажи, така и големи – при захранването често бебето започва с консумация на 2-3 лъжички и постепенно увеличава количеството.

Какви видове пюрета Babybio има?

BabyBio предоставя на своите потребители голямо разнообразие от пюрета за бебета, с различни вкусове, консистенции и комбинации. Основно се разделят на зеленчукови, плодови, месни и смесени. Спрямо схеми и таблици, посочени от специалисти и педиатри, се определя кога е подходящо конкретната храна да бъде включена към менюто на детето. 

Зеленчуковите пюрета са предпочитани за започване на захранването. Обикновено се използва един зеленчук, като най-често е някой от следните: тиква, морков, картоф, пащърнак, батат. Впоследствие се включват зелен фасул, авокадо, чесън, лук. 

Плодовите пюрета също за възможен избор за начало на този процес. BabyBio продуктите са без добавени захари, което позволява те да бъдат давани на малките дегустатори. Ябълка, круша, праскова, банан, слива са сред най-предпочитаните плодове за целта.

Месните пюрета се включват към менюто на бебето на малко по-късен етап. Протеинът в месото има ключова роля в укрепването на организма. Най-често се започва с пуешко и пилешко.

Смесените разновидности са мусове от разнородни продукти – плодове, зеленчуци, меса и въглехидрати.