Пепа Пиг мултивитамини х 30

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
85139
24,69 лв.

Wellkid Peppa Pig Мултивитамини желирани таблети съдържат 13 витамина и са произведени съобразно специфичните нужди на децата на възраст 3-7 години, за да осигурят пълноценна гама от нутриенти за балансиран и здравословен хранителен режим на Вашето дете.

Те са с вкусен естествен ягодов аромат.

Wellkid Peppa Pig Мултивитамини включват витамините A, C и D, съгласно препоръката на Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство, което съветва всички деца до 5-годишна възраст да получават добавка, съдържаща тези витамини.*

Подкрепа по време на бързо развитие на децата и за силна имунна система

Wellkid Peppa Pig Мултивитамини меки желирани таблети осигуряват 10 mcg витамин D в две таблети, както препоръчва Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство.
Витамин D е необходим за нормалния растеж и развитие на костите при децата и е включен в предпочитаната форма витамин D3 (като веган холекалциферол), който се произвежда естествено от кожата, когато е изложена на пряка слънчева светлина. Костите стават по-силни, когато се използват и затова някакъв вид физически упражнения, като напр. ходене, бягане, танци, тенис, гимнастика или футбол са чудесни за Вашите деца. Децата, които играят навън, също ще имат по-високи нива на витамин D.

Витамин D също допринася за нормалната функция на имунната система при децата.

Мултивитамин със страхотен вкус за вегетарианци и вегани

Децата често имат изразени предпочитания каква храна харесват и каква не, така че е важно да им дадем добавка, която да има страхотен вкус и те с удоволствие да приемат. Wellkid Peppa Pig Мултивитамини са първокачествени меки желирани таблети, които осигуряват витамини с естествен ягодов аромат, който децата обичат. Тези меки таблети са подходящи за вегетарианци и вегани.

Предизвикателствата на здравословното хранене

Растежът е особено бърз през първите 12 години от живота на детето. Непрекъснатото развитие на костите, мускулите, кръвта и мозъка означава, че децата имат висока потребност от хранителни вещества спрямо размера на тялото. Да отговорим и задоволим тези изисквания понякога може да се окаже предизвикателство, тъй като е много често децата да са придирчиви и претенциозни към храната. Може да откриете, че детето  отказва да яде определени храни, не харесва определени текстури или вкусове или че не желае да опитва нови храни. Добрата новина е, че децата обикновено преминават през тази фаза или „израстват“ това, но междувременно има няколко малки лесни неща, които можете да предприемете, за да помогнете здравословното и балансирано хранене.

Правителствените национални хранителни проучвания показват, че диетите на децата могат да бъдат с ниско съдържание на хранителни вещества, включително витамини А и D. Много деца също не ядат препоръчителните 5 порции плодове на ден. Някои храни могат да имат по-ниско от очакваното хранително съдържание на микронутриенти в резултат на няколко фактора, включително съвременните селскостопански практики, продължителното съхранение на „прясната“ храна, преди да се продаде в магазините или прекомерната термична обработка, която може да доведе до разрушаването на някои ценни хранителни вещества. Важно е да се насърчават здравословната диета и начин на живот при децата и положителните навици за хранене и упражнения, които да се запазят и в по-късните етапи от живота.

Разбира се, хранителните добавки не са заместител на здравословната и балансирана диета!

Качество

Меките желирани мултивитаминни таблети са разработени от екип хранителни експерти от Витабиотикс Великобритания съгласно с най-високите стандарти за контрол на качеството.

*Източник: NHS Choices.

Мултивитаминна хранителна добавка с чуден вкус за деца от 3 до 7 години

   Нутриенти

Средно за 2 таблети       

% NRV*  

Инулин

80 mg

Витамин А (1333 IU)

400 µg RE

50

Витамин D (D3 400 IU)

10 µg

200

Витамин E

5 mg α-TE

42

Витамин C

30 mg

38

Тиамин (Витамин B1)

0.7 mg

64

Рибофлавин (Витамин B2)

0.8 mg

57

Ниацин (Витамин B3)

4.8 mg NE

30

Витамин B6

1 mg

71

Фолиева киселина

100 µg

50

Витамин B12

0.5 µg

20

Биотин

75 µg

150

Пантотенова киселина

3 mg

50

 

*NRV – Референтна стойност на хранителните вещества, µg – микрограм, mg – милиграм, IU – международни единици.


Съставки:

Wheat Glucose Syrup, Sugar, Gelling Agent: Fruit Pectin, Inulin, Acidity Regulators: Citric Acid & Potassium Citrate, Vitamin Blend (Vitamin C [Ascorbic Acid], Vitamin E [as D-Alpha Tocopheryl Acetate], Niacin [as Nicotinamide], Vitamin A [Vitamin A Acetate], Vitamin D3 [Cholecalciferol (Vegan)], Pantothenic Acid [as Calcium Salt], Vitamin B6 [as Pyridoxine HCl], Vitamin B1 [as Thiamin Chlorhydrate], Riboflavin, Folic Acid, D-Biotin, Vitamin B12 [as Cyanocobalamin]), Red Carrot Concentrate Juice, Natural Strawberry Flavouring, Coating: Vegetable Oil (Coconut Oil, Rape Seed Oil) and Glazing Agent (Carnauba Wax).

 

За деца на възраст 3-7 години. Сдъвчете една или две меки желирани таблети Wellkid Peppa Pig Мултивитамини всеки ден. Тези таблети не са предназначени да се поглъщат цели. Продуктът не трябва да се дава на деца под 3-годишна възраст. Важно е да се гарантира, че детето ви не приема повече от препоръчителното дневно количество. Wellkid Peppa Pig Мултивитамини могат да се вземат заедно с добавка Omega-3 в съобразения с възрастта препоръчителен дневен прием.

Защо хранителните добавки може да са полезни за децата?

Проучвания от здравни правителствени организации във Великобритания показват, че детските диети понякога могат да бъдат с ниско съдържание на хранителни вещества като желязо, витамин А и витамин D. Много деца също не приемат препоръчителните 5 порции плодове и зеленчуци на ден и може да не получават всички жизненоважни съставки, от които се нуждаят за дългосрочно здраве и пълноценно развитие. Някои храни могат да имат по-ниско от очакваното хранително съдържание на някои микронутриенти в резултат на редица фактори, включително съвременни селскостопански практики, продължителното съхранение на „прясната“ храна, преди да бъде продадена в някои магазини и прекомерната термична обработка, която може да доведе до разрушаването на ценни хранителни вещества. Важно е да се насърчават здравословната диета и начин на живот при децата и положителните навици за хранене и физически упражнения, които да се запазят и в по-късните етапи от живота. Разбира се, хранителните добавки не са заместител на здравословната и балансирана диета!

Кога и как трябва да се приемат желираните Wellkid Peppa Pig Мултивитамини?

За деца на възраст 3-7 години. Сдъвчете една или две меки желирани таблети Wellkid Peppa Pig Мултивитамини всеки ден. Тези таблети не са предназначени да се поглъщат цели. Продуктът не трябва да се дава на деца под 3-годишна възраст. Важно е да се гарантира, че детето ви не приема повече от препоръчителното дневно количество. Wellkid Peppa Pig Мултивитамини могат да се вземат заедно с добавка Omega-3 в съобразения с възрастта препоръчителен дневен прием.

Колко желирани мултивитаминни таблети съдържа една опаковка?

Една опаковка съдържа 30 желирани мултивитаминни таблети.

Има ли някакви нежелани странични ефекти от приема на мултивитамините Wellkid Peppa Pig?

Wellkid Peppa Pig Мултивитамини желирани таблети нямат известни нежелани странични ефекти, когато се приемат според указанията. Не превишавайте препоръчителния дневен прием. В случай на предозиране, незабавно потърсете лекарска помощ. Както при всички добавки, потърсете професионална консултация преди употреба, ако детето Ви е под лекарско наблюдение или страда от хранителни алергии.

Препоръчителен ли е приемът на Wellkid Peppa Pig Мултивитаминни едновременно с друг продукт на Витабиотикс?

Wellkid Peppa Pig Мултивитамини желирани таблети може да се приемат едновременно с  Wellkid Peppa Pig Omega-3 и Wellkid Сироп с калций.

Wellkid Peppa Pig Мултивитамини подходящи ли са за вегетарианци? 

Да, плюс това те са подходящи и за вегани. Всички съставки в Wellkid Peppa Pig, включително желиращия агент, имат вегетариански / вегански източник.

Кои са активните съставки?

Моля, вижте информацията за състава на продукта.

Wellkid Peppa Pig Мултивитамини съдържат ли изкуствени подсладители?

Не, Wellkid Peppa Pig Мултивитамини желирани таблети не съдържат изкуствени подсладители. Избрахме да не използваме изкуствени  подсладители, защото вярваме, че е най-добре да използваме естествени подсладители, оцветители и аромати в нашите желирани витамини.

Тествани ли са върху животни?

Не, както и всички останали продукти на Витабиотикс,  Wellkid Peppa Pig Мултивитамини желирани таблети не са тествани върху животни.

Някои от референтните стойности на хранителните вещества са над 100%. Това безопасно ли е?

Определени витамини могат да се приемат в нива надвишаващи десетократно или стократно препоръчителните дневни дози, докато за други нивото на безопасност е много по-близо до референтните стойности. Поради тази причина всеки витамин трябва да се разглежда на индивидуална основа от гледна точка на тяхното безопасно ниво.
Препоръчителните дневни дози (ПДД) е количеството витамин или минерал, който е изчислен да помогне за предотвратяване на основни състояния на дефицит при преобладаващата част на населението. Въпреки това, някои витамини и минерали в оптимални нива надвишаващи ПДД многократно са показали, че имат положителни резултати в специфични области на здравеопазването. Това е причината, поради която някои елементи имат определени нива, по- високи от 100% ПДД.

Например, 10 mcg Витамин D в продукта, който отговаря на 200% от посочените референтни стойности на хранителните вещества, е количеството препоръчано от Министерство на здравеопазването във Великобритания.

Всички продукти на Витабиотикс са разработени с помощта на най- новите научни изследвания и съдържат ефективни нива на витамини и минерали, като същевременно се избягват всякакви прекомерни количества, в съответствие с официалните горни безопасни граници за витамини и минерали.

Витабиотикс избягва равнища „мега дози“на хранителни вещества и винаги подчертава важността на безопасни, умерени и разумни нива на витамини и минерали, внимателно балансирани, за да се максимизира комбинирания им ефект – подход, който се подкрепя от много експерти и изследователи през годините.


Винаги четете указанията за прием на продукта. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално лекарско наблюдение. Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана хранителна диета и здравословен начин на живот и не са предназначени да лекуват заболявания.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ВИТАБИОТИКС УЕЛКИД ПРАСЕТО ПЕПА МУЛТИВИТАМИНИ (3-7 ГОДИНИ) ЖЕЛ. ТАБЛ. Х 30
Вашият рейтинг