ВИЙТ КРЕМ ДЕПИЛАТОАР ЗА ТЯЛО ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА Silk&Fresh 400мл

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
33557
25,99 лв.

Крем депилатоар за чувствителна кожа. Ефективната му формула с подхранващ комплекс съдържа двойно повече овлажняващи съставки. Действа до 5 минути, оставя Вашата кожа гладка, хидратирана и мека, без неприятното усещане от наболи косъмчета.

Издърпайте капачката на помпата и завъртете обратно на часовниковата стрелка. Уверете се, че областта, от която отстранявате нежеланото окосмяване, е напълно покрита с крем. Не втривайте продукта, изплакнете ръцете обилно с вода. Оставете го да действа за 5 минути, като отчитате времето внимателно, след това използвайте шпатулата. При необходимост оставете да подейства още 5 минути. След употреба изплакнете с обилно количество вода и подсушете кожата.

Преди употреба малка част от крема се нанася върху вътрешната част на ръката. След 10 минути се изплаква с вода. В случай, че има промяна на кожата през следващите 24 часа /зачервяване, дразнене, сърбеж/, не трябва да използвате депилатоара. Ако по време на употребата на продукта, почувствате /парене/ незабавно отстранете крема и изплакнете много добре с вода. Ако това дразнене продължи, потърсете медицински съвет.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ВИЙТ КРЕМ ДЕПИЛАТОАР ЗА ТЯЛО ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА Silk&Fresh 400мл
Вашият рейтинг