ОВАБУУСТ ЗА ЖЕНИ ЗА ЗАЧЕВАНЕ КАПС. Х 120 FAIRHAVEN HEALTH

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
69470
87,29 лв.

OvaBoost ® подпомага процесите на овулация и формирането на качествена зряла яйцеклетка

OvaBoost е хранителна добавка, съдържаща комбинация от витамити и антиоксиданти, в това число мио-инозитол, фолат, мелатонин, коензим Q10, витамин Е, екстракт от семена на грозде и алфа липоева киселина. Просуктът е разработен като средство за подпомагане на процесите на овулация и поддържане на качеството на яйцеклетките.

Най-важното за OvaBoost

OvaBoost притежава единствена по рода си формула, съдържаща триото – мио-инозитолфолиева киселина (наричана още фолат) и мелатонин. Тази комбинация от съставки е добре проучена като средство за подкрепа на овулацията и подобряване на качеството на яйцеклетките. Известен е фактът, че профилактиката с фолиева киселина предотвратява дефектите на нервната тръба и затова се препоръчва при всички жени в детеродна възраст. Последните проучвания при жени, преминаващи през ин витро фертилизация, сочат, че когато фолиевата киселина се приема в комбинация с двата мощни антиоксиданта, мио-инозитол и мелатонин, качеството на образуваните яйцеклекти значимо се подобрява. (Вижте списъка с референции по-долу.)

В допълнение към посочените съставки, OvaBoost съдържа и добре познатия с антиоксидантните си свойства коензим Q10. Но коензим Q10 играе и важна роля в производството на енергия в овоцита. След настъпване на оплождането, интензивното делене на оплодената яйцеклетката в процеса на превръщането й в ембрион и последващата имплантация, изискват огромно количество енергия. Коензим Q10 се използва от митохондриите (енергиините централи) на яйцеклетките, където участва поддържането на оптимално производство на енергия.

Освен това, Ovaboost съдържа 3 допълнителни антиоксидантни съставки: витамин Е, екстракт от семена на грозде и алфа липоева киселина.  Те осигуряват допълнителна защита на яйцеклетките от вредното въздействие на свободните радикали.

Формулата на OvaBoost е разработена въз основа на голям и непрекъснато нарастващ набор от научни данни, които сочат, че качеството на яйцеклетката може да бъде съхранено с възрастта и подсказват как това може да стане чрез използването ефективни и обещаващи естествени съставки, които подкрепят авариалната функция и качеството на яйцеклетките. Разгледайте референциите, съдържащи извадка от публикациите в тази насока (всички те са налични в MEDLINE), на които се основава разработката на този продукт.

Фолат или синтетична фолиева киселина?

Поради ключовата роля, която фолиевата киселина играе за репродуктивното здраве и бременността, считаме за необходимо да отделим още няколко думи за този витамин. Думите фолат и фолиева киселина често се използват взаимозаменяемо, за да опишат известният като витамин В9. Фолатът е формата на този витамин, който естествено се среща в храните – тъмните, зелени листни зеленчуци са добри източници на естествено срещащи се фолати. Фолиевата киселина е синтетичната форма на витамин В9, която се намира в обогатени храни и повечето хранителни добавки. Докато изследванията в тази област все още продължават, вече е установено, че фолиевата киселина не се метаболизира достатъчно от някои хора (например тези с определени MTHFR мутации ). За да осигури оптимално усвояване на фолатите, формулата на OvaBoost съдържа метилфолат, формата със значително по-висока бионаличност в сравнение със синтетичната фолиева киселина.

Съдържание на 4 капсули /дневна доза/:

Витамин E (като d-alpha tocopherol + d-beta, d-gamma и d-detla tocopherols) - 67mg α-TE;
Фолиева киселина (като (6S)-5-methyltetrahydrofolic acid) - 200 mcg.
Патентована смес, съдържаща: Мио-инозитол, алфа липоева киселина, екстракт от гроздови семки (90% полифеноли), коензим Q10, мелатонин
Пълнител: целулоза, оризово брашно, микрокристална целулоза.
Антислепващ агент: магнезиев стеарат.
Не съдържа пшеница, глутен, мая, соя, млечни и животински продукти, изкуствени оцветители и изкуствени консерванти

 

 Приемайте 4 капсули на ден, в разделени дози. Преустановете употребата, когато се потвърди бременност.

 

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ОВАБУУСТ ЗА ЖЕНИ ЗА ЗАЧЕВАНЕ КАПС. Х 120 FAIRHAVEN HEALTH
Вашият рейтинг