МОВАГЕН ТАБЛ.Х 60 НЕОФАРМ

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
31185
28,59 лв.

МОВАГЕН ТАБЛ.Х 60 НЕОФАРМ

ОПИСАНИЕ:

MOVAGEN на НЕОФАРМ е продукт, съдържащ 3 клинично доказани комплекса, които поддържат здравето и нормалната подвижност на ставите. Таблетките осигуряват вещества от ключово значение за физиологичното възстановяване на свойствата, структурата и устойчивостта на ставните структури- ставният хрущял, ставната капсула, синовиалната течност, ставните връзки, сухожилията, околоставните тъкани и подлежащата кост.

СЪСТАВ:

Всяка таблетка MOVAGEN съдържа: 

Pain Relief Complex – 325 мг, състоящ се от стандартизиран екстракт от Cissus quadrangularis – 300 мг и стандартизиран екстракт от Boswellia serrata – 25 мг.

Anti Stiff Complex – 77,5 мг, състоящ се от неосапуняема фракция на маслата от авокадо и соя (ASU) – 75 мг и неденатуриран колаген тип II – 2,5 мг.

Joint Restore Complex  – 389 мг, състоящ се от глюкозамин сулфат – 375 мг, хиалуронова киселина – 12,5 мг и бор – 1,5 мг.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

В случай, че вашият лекар не е препоръчал друго, приемайте MOVAGEN 2 пъти по 2 таблетки на ден, след хранене. Препоръчително е приемът на препарата да продължи 90 дни.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:МОВАГЕН ТАБЛ.Х 60 НЕОФАРМ
Вашият рейтинг