ЕДЛИКУИД ДЕТОКС

Безплатна доставка за над 50лв.
Тегло
0.500 кг
Код
33708
51,60 лв.

ЕДЛИКУИД ДЕТОКС / ADLIQUID DETOX 237ML

Състав на ADLiquid™ Detox- детоксикация

ADLiquid™ Detox- детоксикация™ е високочествен продукт, който успешно се ползва от медицинските специалисти вече повече от 12 години. Качеството и съставът са гарантирани благодарение на строгите производствени стандарти в предприятието ни в САЩ/Калифорния. ADLiquid™ Detox- детоксикация™е единствения продукт на българския пазар под формата на колоиден разтвор, което осигурява 98 % усвояване на съставките. Детоксикацията е изключително важна, не само за хора подложени на много вредни въздействие, но е за всеки от нас, поради нездравословния ни, модерен начин на живот. Доверете се на доказан производител и не се колебайте да се погрижите за себе си сега.

Detox- детоксикация допринася за нормалната работа и функциите на черния дроб, жлъчния мехур, жлъчните пътища и панкреаса, като по този начин способства за  изчистването на организма от  вредни отпадни продукти на метаболизма и замърсители на околната среда. ADLiquid™ Detox- детоксикация съдържа комплекс от билкови екстракти, които допринасят за нормалното функциониране на храносмилателните органи – Силимарин, Ликвириция, Живовлек, Бял Равнец,Репей, Детелина, Глухарче, Алое Вера, Хлорофил. ADLiquid™ Detox- детоксикация осигурява необходимите имуностимулатори,  диуретици, антиоксиданти, витамини и минерали. ADLiquid™ Detox- детоксикация подпомага по-бързото възстановяване на организма подложен на вредните въздействия и натоварвания.Допринася за преодоляване на нередовното изхождане без слабителен ефект, както и за поддържане на здравословно тегло.

Активни съставки:

в 5 мл.

в 10 мл.

Витамин С /като аскорбинова киселина/

100 mg

200 mg

Хлорофил –концентриран екстракт от хлорела /Chlorella vulgaris Beyerink/

50 mg

100 mg

Витамин Е /като D-алфа-токоферил ацетат/

35mg α-TE

70mg α-TE

Масло от листа на вечерна роза /Oenothera Biennis/

31 mg

62 mg

Бял равнец /Achillea Millefolium L./

20 mg

40 mg

Живовлек /Plantago Psyllium L./, екстракт от семки

17 mg

34 mg

Червена детелина /Trifolium pretense/,екстракт от цветя 5:1

17 mg

34 mg

Репей /Arctium Lappa/, екстракт от корен 4 : 1

17 mg

34 mg

Хеспередин 35% цитрусови биофлавоноиди

17 mg

34 mg

Ехинацея Пурпуреа /Echinacea Purpurea/, екстракт от корен, 4% феноли

17 mg

34 mg

Алое Вера /Aloe Vera/, екстракт от листа 200 : 1

8,50 mg

17 mg

Сладък корен- Ликвириция /Glycyrrhiza Glabra/, екстракт от корен 4: 1

7 mg

14 mg

Глухарче /Taraxacum Officinale/, екстракт от корен 4:1

3,50 mg

7 mg

Алфа-Липоева киселина

3,50 mg

7 mg

Бял Трън –Силимарин  /Silybum Marianum L./,екстракт от плодове  80% фитозоми ™

2,7 mg

5,4 mg

Селен /от селенов аспартат/

70 µg

140 µg

Йод / от калиев йодид/

50 µg

100 µg

Калций /от калциев глюконат/

50 µg

100 µg

Цинк /от цинков цитрат/

1,7 mg

3,4 mg

Описание на съставките на ADLiquid™ Detox- детоксикация

В  ADLiquid™ Detox- детоксикация  са включени екстракти от растения и други биологично активни съединения, които векове наред се използват от човечеството за ”очистване ”, детоксикация и укрепване на организма , както и за регулирането на метаболизма.

Хлорофил – концентриран екстракт от хлорела. Потиска патогенната анаеробна микрофлора, оказва противовъзпалитен, антибактериален, имуностимулиращ и очистителен ефект, използва се за детоксикация. Допринася за нормалната чревна флора. Хлорофилът придава характерния зеленикав цвят на продукта

Енотера Биенис / вечерна роза, вечерна иглика/– богато на омега -6 ненаситени мастни киселини, като най-важната от тях е гама-линоленовата киселина. Гама-линоленовата киселина усилва производството на простагландин Е1 /PGE1/-хормон с противовъзпалителен ефект.

Бял Равнец – съдържа флавоноиди, танини, етерично масло и камфор. Има благоприятен ефект при подуване на корема, газове, улеснява изпразване на червата. Съдейства за освобождаване на организма от излишните течности, стимулира жлъчната секреция, за детоксикация

Живовлек – традиционно е известно като противовъзпалително и ранозаздравяващо средство, подпомага регенеративните свойства на лигавицата на червата и стомаха, използва се за детоксикация.Допринася за нормалното храносмилане, намалява газовете в червата. Влияе  благоприятно върху метаболизма на глюкозата.

Червена  Детелина- допринася за нормалната обмяна на мазнините и поддържане нивото на холестерола в нормалните граници. Съдържа натурални полифеноли, които помагат на организма при кислороден глад, радиация, за детоксикация, при отравяния, като стимулират кръвосъсирването и имунитета.

Репей-използват се коренът, листата и семената на растението. То е особено полезно за подкрепа функцията на задстомашната жлеза и за  ускоряване на  изхвърлянето на отпадни продукти от организма, за детоксикация. Смята се, че е едно от най-добрите средства за очистване на кръвта. Използва се и за външна употреба поради благоприятното си действие върху кожата.

Хеспередин /35% цитрусови биофлавоноиди/- биофлавоноид извлечен от цитрусови плодове. Укрепва съединителната тъкан. Има антиоксидантно действие, използва се за детоксикация.

Ехинацея Пурпуреа – ехинацеята е известен  имуностимулатор. Механизмът на  действието й е свързан с благоприятното й влиянието върху продукцията на Т-лимфоцити/клетки на имунната система/ и активността на фагоцитозата/поглъщането на чужди за организма вещества от клетките на имунната система-макрофаги/.

Сладък корен /глицириция глабра, ликвириция/ – известна  повече от 2000г. в Китай и Древна Гърция. Заради сладкия си вкус е намирала приложение при приготвянето на храната, поради благоприятното си действие върху стомаха е и средство  на избор при стомашен дискомфорт. Съдейства за отделянето на муцин, подпомага  и ускорява възстановяването на клетките на лигавицата на стомаха .Общото й благоприятно действие върху организма я прави предпочитана  за укрепване на дихателната и храносмилателната системи, за детоксикация..

Глухарче – екстрактът от растението е богат на бета- каротен и калий. Действа благоприятно върху отделителната функция на бъбреците, за детоксикация и помага за изхвърляне на задържани течности в организма.

Алое Вера- допринася за нормалното състояние и функциите на лигавиците, антрахиноновите глюкозиди благоприятно влияят за отделянето на изпражненията, за детоксикация на организма.

Бял Трън / силимарин/ –традиционно средство, което се употребява за  подкрепа на функцията на черния дроб още от древността /4век преди н.е/. Основната активна съставка е силимарин- комплекс от биофлавоноиди, която е обект на множество проучвания в целия свят и днес е утвърдено средство при повишени натоварвания върху черния дроб / алкохол, лекарства , биологични агенти  и т.н./. Има изразено антиоксидантно действие, използва се за детоксикация Предпазва клетките на черния дроб от уврежданията им от свободните радикали.

Вит. С- съдейства за възстановяването на редуцирания вит Е, съдейства за намаляване на умората и за нормалните психични функции.

Вит. Е– мощен антиоксидант, съдейства за предпазването на клетките и техните органели от увреждането им от свободните радикали.

Алфа – Липоева киселина – съществува под формата на два изомера в природата Синтезира се и в организма. Участва в  аеробния метаболизъм на клетките. Свързана е с възстановяването на редуцираните вит. С и вит Е. Участва в антиоксидантните и енергийните процеси в клетките.

Йод –участва в синтеза на хормоните на щитовидната жлеза, нормалната функция на централната нервна система. Активно подкрепя енергийния метаболизъм.

Цинк  –подкрепя функциите на имунната система, съдейства за синтеза на ДНК и за нормалния метаболизъм на мазнините, има противовъзпалително действие.

Селен – съдейства за предпазването на клетките от увреждане от свободните радикали, за нормалната функция на имунната система, за поддържане здравето на кожата и ноктите, за детоксикация.

Предназначение на ADLiquid™ Detox- детоксикация

ADLiquid™ Detox- детоксикация допринася за здравето и нормалните  функции на черния дроб, жлъчния мехур, жлъчните пътища и панкреаса

ADLiquid™ Detox- детоксикация улеснява процеса на дефекацията, подходящ при запек

ADLiquid™ Detox- детоксикация съдейства за неутрализирането на свободните радикали

ADLiquid™ Detox- детоксикация подкрепя отделянето на течности от организма

ADLiquid™ Detox- детоксикация допринася за нормалния метаболизъм на мазнини и нормалното ниво на холестерола

ADLiquid™ Detox- детоксикация подходящ за хора, които са подложени на въздействие на  вредните фактори на околната средата / нездравословна храна, алкохол, цигари, неблагоприятни екологични фактори, след антибиотично лечение, след химио- и лъчетерапия/

ADLiquid™ Detox- детоксикация намира приложение в програми за поддържане на здравословно телесно тегло

ADLiquid™ Detox- детоксикация поради  изчистващия си ефект оказва благоприятно въздействие върху състоянието на кожата

ADLiquid™ Detox- детоксикация има общоукрепващо и имуностимулиращо действие

 

Начин на приложение на ADLiquid™ Detox- детоксикация

Стандартната  доза на ADLiquid™ Detox- детоксикация е 5 мл. дневно. При повишени изисквания към храносмилателната и отделителната система и при хора подложени на вредни въздействия, при злоупотребе с храна и алкохол, препоръчително е да се приема по 10 мл. дневно на гладно.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми на ADLiquid™ Detox- детоксикация може да са различни.

ADLiquid™ Detox- детоксикация се приема преди хранене, може да се разрежда с вода и сок.

ADLiquid™ Detox- детоксикация не се препоръчва на бременни, кърмачки и деца под 12 години.

Преди употреба ADLiquid™ Detox- детоксикация се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването или едновременната употребана на ADLiquid™ Detox- детоксикация с мляко, млечно- кисели продукти и бульони.

Важно: Поради натуралния състав на продукта е възможно да има разлики в цвета и консистенцията на различните партиди. Зеленият цвят на ADLiquid™ Detox- детоксикация се дължи на хлорофила.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

 

Speedy

 До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.99 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.99 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ЕДЛИКУИД ДЕТОКС
Вашият рейтинг