ЕДЛИКУИД ДЕТОКС

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
33708
59,54 лв.

ЕДЛИКУИД ДЕТОКС / ADLIQUID DETOX 237ML

Състав на ADLiquid™ Detox- детоксикация

ADLiquid™ Detox- детоксикация™ е високочествен продукт, който успешно се ползва от медицинските специалисти вече повече от 12 години. Качеството и съставът са гарантирани благодарение на строгите производствени стандарти в предприятието ни в САЩ/Калифорния. ADLiquid™ Detox- детоксикация™е единствения продукт на българския пазар под формата на колоиден разтвор, което осигурява 98 % усвояване на съставките. Детоксикацията е изключително важна, не само за хора подложени на много вредни въздействие, но е за всеки от нас, поради нездравословния ни, модерен начин на живот. Доверете се на доказан производител и не се колебайте да се погрижите за себе си сега.

Detox- детоксикация допринася за нормалната работа и функциите на черния дроб, жлъчния мехур, жлъчните пътища и панкреаса, като по този начин способства за  изчистването на организма от  вредни отпадни продукти на метаболизма и замърсители на околната среда. ADLiquid™ Detox- детоксикация съдържа комплекс от билкови екстракти, които допринасят за нормалното функциониране на храносмилателните органи – Силимарин, Ликвириция, Живовлек, Бял Равнец,Репей, Детелина, Глухарче, Алое Вера, Хлорофил. ADLiquid™ Detox- детоксикация осигурява необходимите имуностимулатори,  диуретици, антиоксиданти, витамини и минерали. ADLiquid™ Detox- детоксикация подпомага по-бързото възстановяване на организма подложен на вредните въздействия и натоварвания.Допринася за преодоляване на нередовното изхождане без слабителен ефект, както и за поддържане на здравословно тегло.

Активни съставки:

в 5 мл.

в 10 мл.

Витамин С /като аскорбинова киселина/

100 mg

200 mg

Хлорофил –концентриран екстракт от хлорела /Chlorella vulgaris Beyerink/

50 mg

100 mg

Витамин Е /като D-алфа-токоферил ацетат/

35mg α-TE

70mg α-TE

Масло от листа на вечерна роза /Oenothera Biennis/

31 mg

62 mg

Бял равнец /Achillea Millefolium L./

20 mg

40 mg

Живовлек /Plantago Psyllium L./, екстракт от семки

17 mg

34 mg

Червена детелина /Trifolium pretense/,екстракт от цветя 5:1

17 mg

34 mg

Репей /Arctium Lappa/, екстракт от корен 4 : 1

17 mg

34 mg

Хеспередин 35% цитрусови биофлавоноиди

17 mg

34 mg

Ехинацея Пурпуреа /Echinacea Purpurea/, екстракт от корен, 4% феноли

17 mg

34 mg

Алое Вера /Aloe Vera/, екстракт от листа 200 : 1

8,50 mg

17 mg

Сладък корен- Ликвириция /Glycyrrhiza Glabra/, екстракт от корен 4: 1

7 mg

14 mg

Глухарче /Taraxacum Officinale/, екстракт от корен 4:1

3,50 mg

7 mg

Алфа-Липоева киселина

3,50 mg

7 mg

Бял Трън –Силимарин  /Silybum Marianum L./,екстракт от плодове  80% фитозоми ™

2,7 mg

5,4 mg

Селен /от селенов аспартат/

70 µg

140 µg

Йод / от калиев йодид/

50 µg

100 µg

Калций /от калциев глюконат/

50 µg

100 µg

Цинк /от цинков цитрат/

1,7 mg

3,4 mg

Описание на съставките на ADLiquid™ Detox- детоксикация

В  ADLiquid™ Detox- детоксикация  са включени екстракти от растения и други биологично активни съединения, които векове наред се използват от човечеството за ”очистване ”, детоксикация и укрепване на организма , както и за регулирането на метаболизма.

Хлорофил – концентриран екстракт от хлорела. Потиска патогенната анаеробна микрофлора, оказва противовъзпалитен, антибактериален, имуностимулиращ и очистителен ефект, използва се за детоксикация. Допринася за нормалната чревна флора. Хлорофилът придава характерния зеленикав цвят на продукта

Енотера Биенис / вечерна роза, вечерна иглика/– богато на омега -6 ненаситени мастни киселини, като най-важната от тях е гама-линоленовата киселина. Гама-линоленовата киселина усилва производството на простагландин Е1 /PGE1/-хормон с противовъзпалителен ефект.

Бял Равнец – съдържа флавоноиди, танини, етерично масло и камфор. Има благоприятен ефект при подуване на корема, газове, улеснява изпразване на червата. Съдейства за освобождаване на организма от излишните течности, стимулира жлъчната секреция, за детоксикация

Живовлек – традиционно е известно като противовъзпалително и ранозаздравяващо средство, подпомага регенеративните свойства на лигавицата на червата и стомаха, използва се за детоксикация.Допринася за нормалното храносмилане, намалява газовете в червата. Влияе  благоприятно върху метаболизма на глюкозата.

Червена  Детелина- допринася за нормалната обмяна на мазнините и поддържане нивото на холестерола в нормалните граници. Съдържа натурални полифеноли, които помагат на организма при кислороден глад, радиация, за детоксикация, при отравяния, като стимулират кръвосъсирването и имунитета.

Репей-използват се коренът, листата и семената на растението. То е особено полезно за подкрепа функцията на задстомашната жлеза и за  ускоряване на  изхвърлянето на отпадни продукти от организма, за детоксикация. Смята се, че е едно от най-добрите средства за очистване на кръвта. Използва се и за външна употреба поради благоприятното си действие върху кожата.

Хеспередин /35% цитрусови биофлавоноиди/- биофлавоноид извлечен от цитрусови плодове. Укрепва съединителната тъкан. Има антиоксидантно действие, използва се за детоксикация.

Ехинацея Пурпуреа – ехинацеята е известен  имуностимулатор. Механизмът на  действието й е свързан с благоприятното й влиянието върху продукцията на Т-лимфоцити/клетки на имунната система/ и активността на фагоцитозата/поглъщането на чужди за организма вещества от клетките на имунната система-макрофаги/.

Сладък корен /глицириция глабра, ликвириция/ – известна  повече от 2000г. в Китай и Древна Гърция. Заради сладкия си вкус е намирала приложение при приготвянето на храната, поради благоприятното си действие върху стомаха е и средство  на избор при стомашен дискомфорт. Съдейства за отделянето на муцин, подпомага  и ускорява възстановяването на клетките на лигавицата на стомаха .Общото й благоприятно действие върху организма я прави предпочитана  за укрепване на дихателната и храносмилателната системи, за детоксикация..

Глухарче – екстрактът от растението е богат на бета- каротен и калий. Действа благоприятно върху отделителната функция на бъбреците, за детоксикация и помага за изхвърляне на задържани течности в организма.

Алое Вера- допринася за нормалното състояние и функциите на лигавиците, антрахиноновите глюкозиди благоприятно влияят за отделянето на изпражненията, за детоксикация на организма.

Бял Трън / силимарин/ –традиционно средство, което се употребява за  подкрепа на функцията на черния дроб още от древността /4век преди н.е/. Основната активна съставка е силимарин- комплекс от биофлавоноиди, която е обект на множество проучвания в целия свят и днес е утвърдено средство при повишени натоварвания върху черния дроб / алкохол, лекарства , биологични агенти  и т.н./. Има изразено антиоксидантно действие, използва се за детоксикация Предпазва клетките на черния дроб от уврежданията им от свободните радикали.

Вит. С- съдейства за възстановяването на редуцирания вит Е, съдейства за намаляване на умората и за нормалните психични функции.

Вит. Е– мощен антиоксидант, съдейства за предпазването на клетките и техните органели от увреждането им от свободните радикали.

Алфа – Липоева киселина – съществува под формата на два изомера в природата Синтезира се и в организма. Участва в  аеробния метаболизъм на клетките. Свързана е с възстановяването на редуцираните вит. С и вит Е. Участва в антиоксидантните и енергийните процеси в клетките.

Йод –участва в синтеза на хормоните на щитовидната жлеза, нормалната функция на централната нервна система. Активно подкрепя енергийния метаболизъм.

Цинк  –подкрепя функциите на имунната система, съдейства за синтеза на ДНК и за нормалния метаболизъм на мазнините, има противовъзпалително действие.

Селен – съдейства за предпазването на клетките от увреждане от свободните радикали, за нормалната функция на имунната система, за поддържане здравето на кожата и ноктите, за детоксикация.

Предназначение на ADLiquid™ Detox- детоксикация

ADLiquid™ Detox- детоксикация допринася за здравето и нормалните  функции на черния дроб, жлъчния мехур, жлъчните пътища и панкреаса

ADLiquid™ Detox- детоксикация улеснява процеса на дефекацията, подходящ при запек

ADLiquid™ Detox- детоксикация съдейства за неутрализирането на свободните радикали

ADLiquid™ Detox- детоксикация подкрепя отделянето на течности от организма

ADLiquid™ Detox- детоксикация допринася за нормалния метаболизъм на мазнини и нормалното ниво на холестерола

ADLiquid™ Detox- детоксикация подходящ за хора, които са подложени на въздействие на  вредните фактори на околната средата / нездравословна храна, алкохол, цигари, неблагоприятни екологични фактори, след антибиотично лечение, след химио- и лъчетерапия/

ADLiquid™ Detox- детоксикация намира приложение в програми за поддържане на здравословно телесно тегло

ADLiquid™ Detox- детоксикация поради  изчистващия си ефект оказва благоприятно въздействие върху състоянието на кожата

ADLiquid™ Detox- детоксикация има общоукрепващо и имуностимулиращо действие

 

Начин на приложение на ADLiquid™ Detox- детоксикация

Стандартната  доза на ADLiquid™ Detox- детоксикация е 5 мл. дневно. При повишени изисквания към храносмилателната и отделителната система и при хора подложени на вредни въздействия, при злоупотребе с храна и алкохол, препоръчително е да се приема по 10 мл. дневно на гладно.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми на ADLiquid™ Detox- детоксикация може да са различни.

ADLiquid™ Detox- детоксикация се приема преди хранене, може да се разрежда с вода и сок.

ADLiquid™ Detox- детоксикация не се препоръчва на бременни, кърмачки и деца под 12 години.

Преди употреба ADLiquid™ Detox- детоксикация се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването или едновременната употребана на ADLiquid™ Detox- детоксикация с мляко, млечно- кисели продукти и бульони.

Важно: Поради натуралния състав на продукта е възможно да има разлики в цвета и консистенцията на различните партиди. Зеленият цвят на ADLiquid™ Detox- детоксикация се дължи на хлорофила.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ЕДЛИКУИД ДЕТОКС
Вашият рейтинг