Pediakid

Pediakid

19 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

19 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Децата, особено по-малките, често боледуват, което е резултат от състоянието на имунната система. За нейното укрепване, специалистите на Pediakid са разработили имуностимолатори под формата на хранителни добавки с богато съдържание на витамини и минерали. Можете да ги откриете на атрактивни цени в онлайн аптека Aptekanove.bg.

Видове имуностимуланти Pediakid

Детската имунна система има нужда от поддържане чрез разнообразно хранене, качествен сън, движение и помощни средства, под формата на хранителни добавки. Основни такива са:

 • Сиропи – хранителните добавки в тази течна форма са най-широко разпространените предложения на Pediakid. Техните подразновидности са:
  • Мултивитамини с над 22 елемента, които подхранват организма и засилват имунитета му. Продуктът е подходящ за бебета и мъници над шестмесечна възраст;
  • Сиропи, предназначени за решаване на конкретен проблем – неспокоен сън и раздразнение, за успокояване на горните и долните дихателни пътища, за суха и влажна кашлица;
  • Сред най-продаваните сиропи на Pediakid, е този за нервност, който успокоява детето и намалява превъзбудата чрез натурални природни съставки;
  • Сироп за набавяне на желязо;
  • За стимулиране на апетита при злоядост;
  • За добро храносмилане и редовност на чревния тракт.
 • Дъвчащи таблетки, под формата на желирани мечета – витамин Ц, Витамин Д3, Мултивитамини, Омега 3 мастни киселини;
 • Спрейове – освен като имуностимулатори, те действат като средство за облекчаване на хрема, запушен нос и болезнено гърло.

Защо да изберете Pediakid за вашите деца

Сред основните причини да направите бранда своя избор при поддържане на здравето на вашето дете, е натуралността на съставките, които са включени в хранителните добавки. Използват се екстракти от природни компоненти, витамини, минерали и микроелементи, които действат като имуностимуланти.

Друга основна причина е, че продуктите на марката са пригодени вкусово да се харесат на децата, така че те да имат самостоятелна инициатива и желание да ги приемат. Сиропите имат приятен вкус, а таблетките са под форма на желирани мечета, които съчетават вкусното с полезното. 

Освен за повишаване на имунната система, част от продуктите са предназначени за решаване на конкретни проблеми, които възникват при малки и големи. Те са полезни, защото са разработени на основата на естествени съставки, без вредни примеси. 

Pediakid е марка с дългогодишен опит на пазара, чиито разработки са насочени изцяло към нуждите на малките, което, от своя страна, ги прави най-подходящия избор.