БИОЗИН ТАБЛ. Х 30 - 2 БЛИСТЕРА

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
63990
24,75 лв.

 

БИОЗИН ТАБЛ. Х 30 - 2 БЛИСТЕРА / BIOZIN TABL X 30

Описание:

Biozin е хранителна добавка, която ефективно повишава имунитета, благодарение на своя мощен комплекс от:  коластра /обогатена с 40% IgG ,лактоферин/, бета-глюкан 1,3Д, екстракт от ехинацея, инозитол  и цинк.

Биозин повишава защитните сили на организма, предпазва от болести и спомага за по-лекото преминаване на болестта и по-бързото възстановяване след боледуване. Биозин е ефективен при остри и хронични заболявания, вирусни инфекции като грип, хепатити, херпес симплекс и зостер , човешка папилома вируси, рубеола, паротит, бактериални инфекции , гъбичкови инфекции и  др.

Състав:

Коластра /обогатена с 40%  IgG, лактоферин/, Бета глюкан 1,3Д, Инозитол, Ехинацея, Цинк /цинков глюконат/

BIOZIN съдържа комбинация от следните биологично активни съставки:

Коластратаобогатена с 40% IgG, е течност, която се отделя от млечните жлези на женските бозайници в първите 3 до 4 дни след раждането преди появата на обичайната кърма. Tя съдържа три основни групи съставки, осигуряващи висока концентрация на жизненоважни растежни и модулиращи развитието и съзряването на имунната система фактори: хранителни и биоактивни съставки, вещества, поддържащи физиологичната функция на имунната система /широкоспектърните антитела, цитокини, лактоферин, полипептид пролин, олигозахариди, лакталбумини, Normal CG globulin/, растежни фактори – те стимулират нормалния растеж, подпомагат регенерацията.

 Лактоферин е член на фамилията трансферини – основни серумни транспортни протеини. Основен източник на лактоферин е коластрата /кърмата, която се отделя в първите дни след раждането/.

Главните функции на Лактоферина са следните:

 • Антибактериално действие
 • Антивирусно действие
 • Подобрено усвояване на желязото – лактоферинът свързва желязото и го пренася до всички клетки, нуждаещи се от него.
 • Пробиотично действие – потиска развитието на вредни бактерии в червата и подпомага развитието на бифидобактериите.
 • Антиоксидантно действие – подобрената бионаличност на желязото води до зававяне на остаряването на клетките.

Бета Глюкан 1,3Д

Бета-глюкан  1,3Д  е силен имуностимулатор, активиращ най-важните имунни клетки в тялото, известни като макрофаги. Те са отговорни за борбата с вирусите (вирусни и бактериални инфекции, ракови клетки и други потенциални патогени). Ускорявайки реакцията на макрофагите,  Бета Глюкан  1,3D  спомага на  тялото да произвежда по-бързо и повече антитела за борба с вирусите. Проучванията доказват, че бета-глюкан не само оказва положителен ефект върху макрофагите, но и върху В-лимфоцитите и Т-клетките – естествените клетки убийци на чужди агенти и злокачествени образувания. В допълнение към тези важни функции бета глюкан е ефективен антиоксидант и „чистач“ на свободните радикали. Препоръчително е всеки да приема бета-глюкан превантивно. 

Инозитол

Участва в състава на клетъчните мембрани като градивен елемент в синтезата на фосфолипидите.Tой е важен за развитието на белите дробове.

Ехинацея

Най-употребяваният фитоимуномодулатор в световен мащаб. Установено е, че действието й се дължи на съдържащия се в нея ехинацин и ехинакозид. Многогодишните проучвания са доказали нейната ефективност:

 • Намалява тежестта и продължителността на заболяването
 • Препоръчва се за стимулиране защитните сили на организма при инфекции, грип и други инфекциозни заболявания.
 • Мощен природен антибиотик.

Цинк

Този ценен микроелемент е химиоимуномодулатор. Влияе активно на имунитета, като участва в синтезирането на имуноглобулините.

 Начин на употреба:

При възрастни и деца над 12 години се приемат по 2 /две/ таблетки дневно 30 минути преди хранене. За деца над 6-годишна възраст – по 1 /една/ таблетка дневно 30 минути преди хранене.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Няма ограничения за продължителността на приема.

 Допълнителна информация:

 При свръхчувствителност към някоя от съставките преустановете приема на препарата и се консултирайте с Вашия лекар! По време на бременност и кърмене се консултирайте с Вашия лекар относно приема на Биозин. Не се препоръчва приема на Биозин при автоимунни заболявания.

 

 • Да се съхранява на сухо и проветриво място.
 • Да не се излага на пряка слънчева светлина.
 • Да се пази от деца.
 • Да не се използва след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

 

 

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

начин на доставка цена

До адрес

6.99 лв.

До офис на Спиди

4.99 лв.

 

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:БИОЗИН ТАБЛ. Х 30 - 2 БЛИСТЕРА
Вашият рейтинг