Хранителни добавки Valentis в онлайн аптека Нове

VALENTIS

29 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
  1. СМАРТХИТ IV КУРКУМИН 150МЛ
    • Срок на годност на продукта 31.12.2023г.
  2. VALENTIS КАЛЦИКИНОН КАПС. Х 60
    рейтинг:
    100%
    27,89 лв.

29 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Valentis е швейцарска група от фармацевтични компании, поставила своето начало през 1919 година. Компанията е посветена на това да създава ефективни природни продукти, които подобряват човешкото здраве.

История и характеристики на марката Valentis

Още от самото си основаване през далечната 1919 година, когато Институтът по хигиена в Каунас започва производството на ваксина срещу бяс, Valentis е символ на иновация и качество във фармацевтичния свят. 

В основата на успеха на Valentis стои стремежът към създаване на продукти, които подобряват здравето и лекуват, без да въздействат негативно на естествените функции на човешкото тяло. 

Всяка нова формула на марката се подлага на старателни проверки за ефективност и потенциални странични ефекти преди масовото му производство.

През 1962 година, Valentis получава GMP сертификат, който е свидетелство за първокласно качество и високи стандарти на производство. С този сертификат, Valentis утвърждава своето място като лидер в бранша със своите строги стандарти, които отговарят на законовите изисквания и директивите на ЕС.

Сливането на няколко фармацевтични компании през 2003 година дава началото на модерния днес Valentis. Изборът на латинското име, означаващо здрави и силни и символизира новата ера за компанията.

В новия 21-ви век, Valentis продължава своя път към иновации и развитие, прилагайки най-новите технологии за създаването на своите формули. Синтезът между традиции и модернизация, заедно с неизчерпаемата енергия на екипа, изгражда непоклатимия успех на компанията.

Компания Валентис и до днес остава вярна на своята мисия да създава хранителни добавки, които не само подобряват здравето на хората, но и са безопасни за околната среда.

Основни продукти в каталога на Valentis

Valentis се ангажира да предоставя продукти, които са избрани и тествани с голяма грижа и отговорност, а тяхната ефективност се основава на обширни научни изследвания. 

С разнообразието на продуктовия си каталог, компанията се стреми да отговори на широк спектър от здравни нужди.

Серия Valentis NatAspin 

Натаспин Х от Валентис е серия, включваща продукти като NatAspin H и NatAspin Control Pro. Те са специализирани да поддържат здравето на кръвоносната и сърдечно-съдовата система. 

В тях се съдържа ензима натокиназа, извлечен от ферментирали соеви зърна и хидрокситирозол - мощен антиоксидант от природен произход. Тази комбинация има положителен ефект върху кръвообращението и кръвосъсирването, подпомагайки за намаляване вероятността за образуване на тромби.

Серия Valentis Gastroval

Gastroval е серия, предназначени да подобрят храносмилането и функционирането на стомашно-чревния тракт. 

Продуктите съдържат широк спектър от храносмилателни ензими и билкови екстракти, които ефективно разграждат протеини, мазнини и въглехидрати. Те са полезни при проблеми като тежест в стомаха, подуване и газове, както и при заболявания на панкреаса и черния дроб.

Серия Valentis Витамин Д

Серията Витамин Д на марката Валентис включва формули като Oilesen Витамин D3 (течен и на капсули), които съдържат витамин D3 под формата на холекалциферол. 

Тези продукти са важни за поддържане здравето на костите, зъбите и имунната система, като спомагат за абсорбцията на калция и фосфора и поддържат нормалната функция на мускулите.

Серия Valentis Smart Hit

Серията Smart Hit включва разнообразие от хранителни добавки за различни здравословни нужди. В нея може да откриете течни добавки като липозомно желязо, витамини D3 + K2, витамин В12, куркумин и още много други.

Тези продукти използват технологията Miosol, благодарение, на която ефективно се усвояват активните съставки. Серията е подходящи за различни здравословни нужди, като поддържане на здравето на сърцето, имунната система, костите и зъбите, а някой от тях предлагат антиоксидантна защита.

Защо да изберете добавки Valentis от Аптека Нове?

Валентис България ООД е част от утвърдена международна група, която е призната за предлагането на някои от най-добрите витамини на пазара.

В нашата онлайн аптека предлагаме индивидуален подход към всеки клиент. Нашите фармацевти са обучени и опитни, готови да предложат професионални съвети и да отговорят на вашите въпроси относно всеки продукт с марка Valentis.

Често задавани въпроси:

Хранителни добавки Валентис подходящи ли са за всички възрасти?

Продуктите на Valentis са предназначени за различни възрастови групи. Важно е винаги да проверявате етикетите на продуктите и препоръките за възраст, преди да ги използвате.

Valentis предлага ли продукти за вегани или вегетарианци?

Някои от продуктите на марката са подходящи за вегани и вегетарианци. Необходимо е винаги да проверявате етикета на артикула, за да имате точна информация относно съставките. 

Как мога да разбера дали дадена добавка е подходящ за моето здравословно състояние?

За да разберете дали дадена добавка е подходящ за вас е препоръчително да се консултирате със здравен специалист и да прочетете подробно информацията в листовката, включително инструкциите за употреба.