BetterYou

BetterYou

20 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

20 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Здравето е най-ценният ресурс за един човек, независимо дали става въпрос за възрастни, деца или бебета. Има моменти, в които имунитетът се понижава поради различни фактори и това предизвиква по-лесно разболяване и отпадналост. Погрижете се за имунната си система чрез хранителни добавки BetterYou, които можете да намерите на достъпни цени в онлайн аптека Aptekanove.bg.

Фактори, които влияят на имунната система

Имунната система е сложен механизъм на организма, който го предпазва от патогенни микроорганизми и външни фактори, които, от своя страна, му вредят. Тя е съвкупност от биологични структури и процеси, които понякога не могат да се извършват достатъчно ефективно, и имат нужда от подсилване чрез външни алтернативни средства. Основните фактори, които влияят върху имунитета са:

  • Сънят – научно доказано е, че недостатъчният сън влияе негативно върху нервната система и общото състояние на организма;
  • Недостиг на витамини и минерали – липсата в човешкия организъм на витамини и минерали може да доведе както до влошаване на общото състояние, така и до негативно влияние на отделни органи и показатели;
  • Стрес – Има проучвания, че стресът понижава имунитета и предизвиква отражения във физическото състояние;
  • Рязка смяна на температурите – през последните години този фактор има голяма роля в нивото на имунитета и при смяна на сезоните или непостоянство в метеорологичните условия е добре да черпим сили от външни източници.

Видове хранителни добавки BetterYou за имунната система

Когато организмът не може да се справи самостоятелно, на помощ идват хранителните добавки BetterYou, които действат като имуностимулатори. BetterYou използва иновативен метод за предоставяне на необходимата доза витамини, минерали и вещества, полезни за имунната система. Чрез впръскване в устната кухина, те попадат директно в кръвообращението чрез лигавицата, което позволява пълноценна абсорбация. BetterYou предоставя спрейове както за възрастни, така и за деца и бебета. 

За най-малките и крехки организми, специалистите на BetterYou изработват Витамин Д, който е необходим за укрепването на костната система и превенция на рахит.

За подрастващите има предназначен спрей мултивитамин, който съдържа: витамини A, D, C, K, B12, йод и селен. Тази хранителна добавка действа като имуностимулант, подобрява метаболизма, състоянието на кожата, зрението. Тонизира организма и му предоставя необходимите витамини за правилно функциониране.

Има и специален, иновативен спрей за употреба при бременност. По време на този период в женския организъм се понижават много показатели – като желязо и хемоглобин, а този продукт не позволява техния дефицит. В допълнение има фолиева киселина, която е жизнено важна за състоянието и развитието на ембриона.