ИНФЛАЗИМ КАПС. 500МГ Х 60 ХЕРБА МЕДИКА

Безплатна доставка за над 80 лв.
Код
79869
81,19 лв.

ИнфлаЗим предпазва от образуването на кръвни съсиреци и възпалителни процеси в сърдечно-съдовата система.

InflaZyme е ензимен комплекс, който се грижи за доброто сърдечно-съдово здраве и подпомага кръвообращението.

В състава на InflaZyme влиза оригиналната формула Neprinol ®, която включва SEBkinase ® (стомашно-устойчиви серапептаза и натокиназа). Съществуват множество имитации, но AST Enzymes e производителят на оригиналната формула.

SEBkinase ® съдържа две стомашно-устойчиви фибринолитични протеази:

  • PerEnzyme SP ®, (Серапептаза);
  • NattoSEB ® (натокиназа без витамин К, витамин който подпомага кръвосъсирването).

Тези две вещества разграждат протеина фибрин, който е отговорен за кръвосъсирването и може да причини множество проблеми за сърдечно-съдовата система. Най-голямото преимущество на серапептазата и натокиназата в InflaZyme е стомашната им устойчивост. Те не се повлияват от киселинната среда в стомаха и могат да стигнат без проблем до червата, където започва действието им.

 

InflaZyme състав:

ЕнзимиДействие
Натокиназа

 

(NattoSEB)

Получен от ”нато”, традиционна японска храна, направена от ферментирали соеви зърна. ”Нато” е позната от векове заради положителните си лечебни свойства и по-специално с действието си  върху сърдечно-съдови заболявания. За да се получи „нато”, соята ферментира посредством полезни бактерии Bacillus Natto (понякога обозначавани като Bacillus subtilis Natto). По време на ферментацията бацили произвеждат протеазни ензими, най-важният от които е натокиназата. Подобно на другите протеазни ензими натокиназата има мощно противовъзпалително действие, както и няколко други полезни свойства, включително фибринолитична активност. Изследователят Hiroyuki Sumi открива активния ензим в ”нато” и демонстрира способността му да разтваря съдови кръвни съсиреци. Той назовава този ензим „натокиназа“, означаващо „ензим от нато”.
Серапептаза PerEnzymeПолучен от бактериите Serratia marcescens, които първоначално са открити в червата на копринени буби. Бактериите произвеждат ензим, който позволява на копринената буба да разтвори копринения си пашкул и да излезе след метаморфозата. Понастоящем се отглеждат култури от Serratia marcescens за производство на серапептаза чрез ферментация. Многобройни научни изследвания и клинични проучвания свидетелстват за мощните противовъзпалителни, протеолитични (разтваряне на протеини) и фибринолитични (разграждане на фибрин) свойства. Изследванията показват и че съединителна тъкан, образувана при възпалителен процес, значително намалява, както и че протеините, получени вследствие на възпалителния процес, се усвояват ефективно. Серапептазата е протеазен ензим, който се използва в Япония и Европа в продължение на четири десетилетия заради неговото противовъзпалително действие.
БромелаинПротеолитичен ензим, намерен в плода на ананаса (Ananas comosus); известен с неговите храносмилателни и противовъзпалителни свойства. Добър заместител на ензимите с животински произход пепсин и трипсин, като подобно на тях има системно подпомагаща активност и висока храносмилателна активност, но за разлика от ензимите с животински произход, може да действа в широк pH диапазон.
ПапаинПолучен от плодовете на дървото папая, папаин се използва от векове като ефективно средство, подпомагащо храносмилането /хидролитичен протеолитичен ензим/.
ЛипазаРазгражда мазнините в незаменими мастни киселини, необходими за здрави тъкани и клетки.
ПротеазаХидролизира протеини като казеин, желатин, соя, риба и други растителни и животински протеини в по-малки вериги полипептиди (малки протеини) и аминокиселини за по-лесно усвояване от организма.
РутинБиофлавоноид; укрепва и тонизира артериите и вените, има ефективни антиоксидантни свойства за регулиране вредите от свободните радикали; подпомага организма да отговори на различните видове възпаления.
АмлаПозната като Индийско цариградско грозде (Emblica Officinalis), естествен ефикасен антиоксидант, както и един от най-богатите източници на усвоим витамин С.
Коензим Q10Основен ензим и кофактор в обмяната на веществата, който е присъщ на организма – произвежда се и се съхранява в черния дроб, бъбреците и сърцето; жизненоважен ензим за производството на енергия; от съществено значение за цялостното здраве на клетките.
МагнезийОсновен минерал, кофактор за извършването на над 350 ензимни операции в организма, важна част от сърдечно-съдовата и нервната физиология. Магнезият участва в отпускане на артериите и спомага за намаляване на кръвното налягане.

 

Състав в препоръчителен

дневен прием от

 3 капс.

6 капс.

NattoSEB® (натокиназа)

240 mg

480 mg

Serrapeptase EN 

219 mg

438 mg

Бромелаин

180 mg

360 mg

Папаин

159.75 mg

  319.5 mg

Липаза

153.75 mg

 307.5 mg

Протеаза

151.5 mg

303 mg

Рутин

 99 mg 

 198 mg

Амла

75 mg

150 mg

Коензим Q10

15 mg

 30 mg

Магнезий

15 mg

 30 mg

Помощни вещества: стабилизатор царевичен малтодекстрин.

Алергени: не съдържа ядки, рибни и животински продукти.

Препоръчителна доза за дневен прием:

Три пъти дневно по 1-2 капсули, приети 30 мин. преди или 2 часа след хранене.

Ако до 3 дни не се забeлязва подобряване да се увеличи приема на 2 до 3 капсули 3 пъти на ден.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва с куриерски фирми Спиди и Еконт, по избор на купувача:

От куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма.

От куриерска фирма Еконт до офис на куриерската фирма.

 

Доставка до избрана аптека * 

Безплатна

Покупка на стойност над 80 лв. с ДДС

Безплатна


* Избраните аптеки са в гр. София

 

Speedy при поръчка на стойност до 80 лв.

Спиди    До офис   До адрес
до 1кг     4,69лв     5,69лв
Oт 1кг до 2кг     4,99лв     6,99лв
От 2кг до 3кг     5,99лв     7,99лв
Oт 3кг до 6кг     7,99лв   11,19лв
От 6кг до 10кг   12,99лв   13,29лв
От 10кг до 20кг   13,59лв   19,39лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

Econt при поръчка на стойност до 80лв (възможност за поръчка само до офис на куриера)

Еконт       До офис
до 1кг          7,99лв
От 1 до 2кг          7,99лв
От 2кг до 3кг          8,19лв
Oт 3кг до 6кг          9,99лв
От 6кг до 10кг        14,99лв
От 10кг до 20кг        15,59лв

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 кг

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ИНФЛАЗИМ КАПС. 500МГ Х 60 ХЕРБА МЕДИКА
Вашият рейтинг