ANTIMONIUM CRUDUM 5CH

Безплатна доставка за над 50лв.
Тегло
0.500 кг
Код
31098
4,85 лв.

ANTIMONIUM CRUDUM 5CH

ОПИСАНИЕ:

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от антимонов трисулфид, който се прилага при лечение на стомашни разстройства, газове, възстановяване на нормалното чувството на глад, гадене и повръщане след хранене. Antimonium Crudum се използва и при дерматологични заболявания за лечение на гъбични заболчвания, брадавици, импетиго, екземи. Това е най-ефективно хомеопатично лекарство за премахване на диариа, срещаща се в горещите дни или причинена от непоносимост към храни. Използва за лечение на стомашни проблеми с кисилини и газове. Той е показан и за разстройства на стомаха, причинени от яденето на сладкиши. Предписва  се за лечение на зачервяване на очите. Антимониум Крудум помага в лечението на кожни заболявания на клепачите, които обикновено са зачервени и подути. Показан също за успокояване на възпаления и напукване, засягащи ъгълчетата на устните и кожата около ноздрите. Аntimonium Crudum се бори ефективно срещу кожни проблеми като обриви, подобни на ухапване от насекоми. Препоръчва се също да се смекчи масивна поява на лунички. 

СЪСТАВ:

Хомеопатично лекарство получено от антимонов трисулфид. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. В случай на брадавици и мазоли се препоръчва Antimonium Crudum 9 CH от 1 до 3 дози на ден в зависимост от тежестта на проблема. Нефебрилен гастроентерит, като следствие от преяждане - х 5 гранули/час, като при подобряване на състоянието приема се разрежда. Диария, вследствие на частична колектомия (отстраняване на част от дебелото черво) - х 5 гранули преди всяко хранене. Оригване след хранене - х 5 гранули колкото е необходимо. Повръщане на недосмляна храна - х 5 гранули/час, до повлияване на състоянието. Приемите се разреждат в зависимост от наблюдаваното подобрение. Храносмилателни разстройства - х 5 гранули/час и от двата медикамента АНТИМОНИУМ КРУДУМ 5 СН + НУКС ВОМИКА 5 СН.

Доставка и плащане

Доставката в рамките на България се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на купувача или до офис на куриерската фирма, според желанието на Клиента.

 

Доставка до избрана аптека

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

До 1 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

До 3 кг.

Безплатна

Покупка на стойност над 200 лв. с ДДС

до 6 кг.

Безплатна

 

Speedy

 До адресДо офис на Speedy

до 1 кг.

4.85 лв.

3.99 лв

до 3 кг.

5.80 лв.

3.99 лв.

до 6 кг.

8.79 лв.

4.95 лв.

до 10 кг.

10.85 лв.

6.19 лв

до 20 кг.

16.35 лв.

11.30 лв.

При предварително заплащане с карта. Избраните аптеки са в гр. София и гр. Перник.

**Максимално допустимото единично тегло на пратка е 20 kg.

0
Rating:
% of 100
Напишете вашето мнение
Какво е Вашето мнение за:ANTIMONIUM CRUDUM 5CH
Вашият рейтинг